czerwony avant TDi [1z]
czerwony avant TDi [1z]
Cześć. Chciałem wam się pochwalić moim niedawnym zakupem jakim jest czerwony avanciek TDi w automacie:) kupiłem go jakiś miesiąc temu z komisu i od razu trzeba było zabrać się za robotę, a mianowicie samochodzik miał dzikiego lokatora w postaci myszy (pewnie niemiecka). Zabawa przy kablach zajęła trochę czasu, szkodnik zjadł trochę kabelków pod deską i unieruchomił poprawne działanie centralnego zamka. Niemiec też dołożył swoje do tego interesu montując zestaw głośnomówiący siemens(nie pasujący mi do telefonu), dwie zapalniczki, dwie anteny i jakiś dziwny przełącznik "boost" którego przeznaczenia nie potrafię określić bo był nigdzie nie podpięty. Teraz trochę co jest w aucie.
wyposażenie:
- centralny zamek z pilota
- 2x airbag
- el. lusterka
- 4x el. szyby
- tempomat
- webasto
- klima
- abs z eds
- skórzane grzane stołki
- lamki w rączkach
- soczewki + spryskiwacze
- 6 głośników
- zawieszenie -40
- zegary dodatkowe (ciśnienie oleju, voltomierz, temp. oleju, doładowanie turbiny)
wyposażenie:
- centralny zamek z pilota
- 2x airbag
- el. lusterka
- 4x el. szyby
- tempomat
- webasto
- klima
- abs z eds
- skórzane grzane stołki
- lamki w rączkach
- soczewki + spryskiwacze
- 6 głośników
- zawieszenie -40
- zegary dodatkowe (ciśnienie oleju, voltomierz, temp. oleju, doładowanie turbiny)
Ostatnio zmieniony 15 mar 2017, 23:57 przez dartweider, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Dziękuję za miłe komentarze :oops: Wisiał dokładnie 6 miesięcy:D czekał specjalnie na mnie handlarz zaczynał od 9600 jak oglądałem to był już za 8500 ale sprzedał za tyle ile chciałem:D ale nie powiem ile <zly>
co do icka to mi się bardzo nie podoba jego zamontowanie i to że jest wycięty zderzak przez niego jak kasa przyjdzie to zmienię na compi i postaram się go upchać tak żeby nie trzeba było ciac zderzaka. Jeśli chodzi o silnik nie mam pojęcia co i kto tam kombinował wiem tyle ze wtryski są nie org. bo kabel od sterującego jest za krótki:) Turbo dmucha 1.3/1.4 o ile dobrze pokazuje manometr. pokaże wam co jest pod maską bo mam zdjęcie słabej jakości ale jest. Aha webasto było dokładane a aku jest w bagażniku:D
[ Dodano: 2014-07-30, 23:15 ]
aha i jeszcze bym zapomniał podobno avant przyjechał na kołach do polski z rozwaloną odmą i tak też przyjechałem do Częstochowy 300km cały urzygany olejem handlarz powiedział że nie widział tego defektu:D
co do icka to mi się bardzo nie podoba jego zamontowanie i to że jest wycięty zderzak przez niego jak kasa przyjdzie to zmienię na compi i postaram się go upchać tak żeby nie trzeba było ciac zderzaka. Jeśli chodzi o silnik nie mam pojęcia co i kto tam kombinował wiem tyle ze wtryski są nie org. bo kabel od sterującego jest za krótki:) Turbo dmucha 1.3/1.4 o ile dobrze pokazuje manometr. pokaże wam co jest pod maską bo mam zdjęcie słabej jakości ale jest. Aha webasto było dokładane a aku jest w bagażniku:D
[ Dodano: 2014-07-30, 23:15 ]
aha i jeszcze bym zapomniał podobno avant przyjechał na kołach do polski z rozwaloną odmą i tak też przyjechałem do Częstochowy 300km cały urzygany olejem handlarz powiedział że nie widział tego defektu:D
- Rastaman25
- Forum Audi 80