[B4]Tylne siedzenia Avant - Sedan
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
[B4]Tylne siedzenia Avant - Sedan
Witam, mam pytanie czy da radę pod pasować jakoś tylne siedzenia z Avanta do sedana?
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Oparcia w/g mnie są identyczne a te boki są zarówno w Sedanie jak i w Avancie. Chcąc zdemontować ten boczek, trzeba odkręcić rygiel zamka oparcia a następnie odgiąć taką blaszkę, która przytrzymuje tą wstawkę w dolnej jej części. W Sedanie, dostęp do niej uzyskujemy po odkręceniu siedziska, w Avancie zaś, po jego podniesieniu.AUDI_A6 pisze:A jeśli chodzi o te boczne wstawki w oparciu?
-
- Forum Audi 80
Jeśli kogoś interesuje, to w temacie mojego auta są zdjęcia, na których widać że tylna kanapa od Audi 80 B4 SEDAN pasuje, da się ją zamontować, do Audi 90 (80 B3) z 1990 roku.
To tak, gdyby ktoś był takim tematem zainteresowany :->
Wystarczy kliknąć WWW w moim profilu a pojawi się mój temat (ot taki spamik) :mrgreen:
Pozdrawiam!
To tak, gdyby ktoś był takim tematem zainteresowany :->
Wystarczy kliknąć WWW w moim profilu a pojawi się mój temat (ot taki spamik) :mrgreen:
Pozdrawiam!
Nie mogę nigdzie na forum znaleźć więc podepnę się pod temat... Czy próbował ktoś spasować tylną kanapę z audi A4 B5 do audi 80 b4? Lub ewentualnie czy zna ktoś przybliżone wymiary kanapy z A4? Pytam bo mam okazję kupić tanie wnętrze z A4 S-line w skórze i właśnie nie wiem jak z kanapą, czy wejdzie po jakiś przeróbkach.
Tak jak kolega pisze fotele jeszcze da się łatwo ogarnąć ale kanapa tył to inna bajka przerabiałem to u siebie i odpuściłem oparcie jest szersze niż w B4 inaczej pomyślany zamek do składania oparć... dużo by pisać - nie wartosagem pisze:Damik1992, A4 B5 NIGDY nie występowało w S-line, kanapa jest inna i nie spasujesz, chyba że nie będzie Ci przeszkadzało że tu i ówdzie nie pasuje.