Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[all] jak podłączyć oświetlenie komory silnika

elbula
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: elbula » 29 lip 2014, 23:04

dyras pisze:Odgrzeję kotleta:)

Jestem w trakcie montowania tego gadgetu na oryginalnych wiązkach i wtyczkach. Muszę wymienić wiązkę od skrzynki bezpieczników do wycieraczek. Przejście do kabiny jest na wysokości mniej więcej zegarów. Czy dam radę tylko przy zrzuconym schowku? Nie chce mi się rozkręcać za dużo przy tych upałach, a pewnie nie jeden z Was tam juz grzebał :)
dasz bez problemu
własnie jestem po
cięzko bedzie sie usadowić w aucie ,bo tam mało miejsca ,kostka od wycieraczek jest na samej górze skupiska kostek bedziesz wiedział jak sie dobierzesz,ja nie mogłem wyciągnąć kostki od strony grodzi także ,od strony kierowcy wyciągnełem ale grodzi lipka,to uciełem złączyłem i zabezpieczyłem coby nie latała i hałasowała da sie spoko
a i miej jakiego plaka albo smar bo bez tego nie dałem rady wcisnąć uszczelnienia grodzi za wycieraczkami
także powodzenia 2 godzinki roboty wtym godzinka przerw

Awatar użytkownika
dyras
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: dyras » 30 lip 2014, 22:02

Dzięki za odpowiedź i pomoc Elbula.

Temat ogarnięty. Dla potomnych, wystarczy zrzucić schowek i osłonę bezpieczników. Wtyczka jest na samej górze 'przełącznicy'. Łatwo ją odnaleźć po kolorach przewodów. Z przepleceniem wiązki do auta też nie ma problemu. Przy wyciąganiu do starej wiązki montujemy 50cm kabelek, który będzie nam służył za pilota przy przeciąganiu nowej. Dojście nie jest za ciekawe, ale do ogarnięcia bez cięcia i rzucania mięsem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie wewnętrzne i zewnętrzne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl