Witam panowie przeczytalem forum w poszukiwaniu odpowiedzi na moje pytanie ale nie znalazlem jak to zrobic. Mianowicie podejrzewam ze mam do wymiany prawa poduszke skrzyni i nie wiem za bardzo jak sie do niej dobrac z lewa nie bedzie problemu. Na prawej jest taka metalowa oslona talerzyyk, co trzeba dodatkowo odkrecic zeby ja wyjac czy trzeba opuszczac sanki? Podejrzenie padlo na nia poniewaz podczas ruszania pod gorke lekko kola w prawo slychac pojedyncze stukniecie a potem cisza z prawej strony, kolega ktory jechal ze mna czul w tym momencie cos jak stuknelo pod nogami. Zrobilem cale zawieszenie z przodu oprocz tulei sanek . W tym miejscu znajduja sie albo tuleje sanek albo ta nieszczesna prawa poduszka skrzyni, powiem ze obie pod silnikiem wymienilem juz wczesniej. Puka jeszcze delikatnie przy malych nierownosciach ale w zawieszeniu juz nie ma co zostaly tylko stare sprezyny z przodu i sa ok. Moze ktos pomoze?nie mam juz pomyslu na ten stuk przy lekkim zrywie w prawo..sorry za brak polskich znakow pisze z tabletu.
Pozdrawiam michal.