Dzięki, tylny spoiler też mi nie do końca pasuje ale zdjęcie wiąże się z malowaniem klapy - a to może w przyszłości <ok>Serus pisze:Widziana dziś w Suwałkach na ulicy Kościuszki około godziny 16(prowadziła kobieta). Elegancko wygląda te Twoje wozidło, jedynie spojler tył mi nie leży. Grunt, że właściciel zadowolony pozdrawiam
[B3 1.8S JN]Moja Czarnula - Audi Sport...Fotele Recaro z A6.
No jasna sprawa. Pochwalić muszę front, który robi mega robotę. Wracałem taki zmarnowany do domu, na sąsiednim pasie wielki korek nagle takie fajne rzeczy widzę <yes>. Humorek od razu się poprawił. Zazdroszczę Ci tej lalki.mario2560 pisze:Dzięki, tylny spoiler też mi nie do końca pasuje ale zdjęcie wiąże się z malowaniem klapy - a to może w przyszłości <ok>
Kolejny raz powiększyła mi się rodzina więc przyszedł czas na zmianę na coś z większą ilością miejsca, 80 najprawdopodobniej pójdzie na sprzedaż.
Po długich poszukiwaniach zakupiona A6 C5 2.4 Avant quattro. Wyposażona normalnie - bez szaleństw, stan techniczny i udokumentowany przebieg 118 000 km przeważył szalę, wypas zawsze można będzie dołożyć
[ Dodano: 2014-09-26, 11:25 ]
Autko dziś zmieniło właściciela. Temat mojej 80 uważam za zakończony. Być może nowy właściciel też trafi forum, zostały na niej ramki klubowe.
Po długich poszukiwaniach zakupiona A6 C5 2.4 Avant quattro. Wyposażona normalnie - bez szaleństw, stan techniczny i udokumentowany przebieg 118 000 km przeważył szalę, wypas zawsze można będzie dołożyć
[ Dodano: 2014-09-26, 11:25 ]
Autko dziś zmieniło właściciela. Temat mojej 80 uważam za zakończony. Być może nowy właściciel też trafi forum, zostały na niej ramki klubowe.