[80 B4 Avant] - Amethystgrauperleffect by Abi blenda, US'y
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Ogoniasty pisze:no to już dawno vlepki wyleciały, praktycznie pojeździłem pare dni hehe, koło hmm będzie będzie, aczkolwiek są rzeczy ważne i ważniejsze, teraz zawieszenie komplet, potem klima i sprężarka a nastepne są koła dzięki!
btw. dzisiaj przyszła paczka:gazela93 pisze:No coś sie ruszo powolyyyyy ;d
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
heh no ja po zniżkach zapłaciłem 420 za komplet po 105 za amor, a gdzie pytałem to cena wahała sie od 120-130 za amor . także jestem zadowolonybrabus124 pisze:AudiLaziska, Bardzo ładna paczka przyszła Mi właśnie tydzień temu padł amor prawy przedni :-> I myślałem kupić sachs gazowe, ale to koszt ok. 320zł a teraz myślę że też chyba kupię te MTS Technik
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Hmmm jak jestes zadowolony z tego zawieszenia, to szczęśliwy czlowiek z Ciebie... Ja uznałem te lagi za niemiłosierny syf.... Przednie się poprzycierały, tłumienie mają w miarę, ale chrypią jak głupie... A tyl to kiwa sie na wszystkie strony, tłumienie jak seryjny zawias.... Jednym słowem szkoda 500 zl na te amortyzatory..... Takie moje zdanie
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
co człowiek to opinia, również się nasluchałem takich opinii jak Twoja, dlatego się bałem kupować..ale powiem Ci, na prawdę jestem miło zaskoczony Zadek jest twardy i tłumi dobrze, przód też jest super. zobaczymy jak długoPopej pisze:Hmmm jak jestes zadowolony z tego zawieszenia, to szczęśliwy czlowiek z Ciebie... Ja uznałem te lagi za niemiłosierny syf.... Przednie się poprzycierały, tłumienie mają w miarę, ale chrypią jak głupie... A tyl to kiwa sie na wszystkie strony, tłumienie jak seryjny zawias.... Jednym słowem szkoda 500 zl na te amortyzatory..... Takie moje zdanie
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80