Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 ABT] Audio - 700 zł

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze, nawigacje GPS, radia CB.
Awatar użytkownika
marrcin
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B4 ABT] Audio - 700 zł

Post autor: marrcin » 11 sie 2014, 18:36

Siema .
Polećcie jakiś komplet audio do audi 80 B4 . Wszystkie otwory pozostają w oryginale - czyli 2x głośnik 100 mm w podszybie i 2x głośnik 130 mm na tył . Do tego radio na USB .
Zakładamy , że kupiłem auto z pustymi otworami i chce tam wstawić jakieś podstawowe audio . Kwota 700 zł - ani grosza więcej . Chcę wycisnąć z tej kwoty mozliwie coś najlepszego . Opinie typu : nie da się , albo : porób otwory i wstaw coś większego - nie interesują mnie .
Pomożecie :)?

Awatar użytkownika
Aldon
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Aldon » 14 sie 2014, 17:08

A nadbudowa słupków Cię interesuje ?

Przedewszystkim musisz wygłuszyć drzwi matami, bo bez tego szkoda ładować jakie kolwiek głośniki.
Podszybie zostawił bym ori a w drzwiach jesli sparciało górne zawieszenie to do wymiany na jakieś midbasowe głosniki

elbula
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: elbula » 16 sie 2014, 01:25

Aldon pisze:A nadbudowa słupków Cię interesuje ?

Przedewszystkim musisz wygłuszyć drzwi matami, bo bez tego szkoda ładować jakie kolwiek głośniki.
Podszybie zostawił bym ori a w drzwiach jesli sparciało górne zawieszenie to do wymiany na jakieś midbasowe głosniki
no maty robia robote

jabko_nb
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jabko_nb » 18 sie 2014, 15:58

najważniejsze jest radio żeby to ogarnęło , bo co mu z wygłuszenia jak nie będzie mógł poustawiać sprzętu żeby fajnie grał , ori głośniki nigdy nie dadzą jakiś mega efektów nawet po wygłuszeniu.cudów też nie zrobi za taką kwotę .Ważnie też czy do konkretnego rodzaju muzyki to ma być czy tak żeby ładnie grało z fajnym basem itd

elbula
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: elbula » 18 sie 2014, 16:13

jabko_nb pisze:najważniejsze jest radio żeby to ogarnęło , bo co mu z wygłuszenia jak nie będzie mógł poustawiać sprzętu żeby fajnie grał , ori głośniki nigdy nie dadzą jakiś mega efektów nawet po wygłuszeniu.cudów też nie zrobi za taką kwotę .Ważnie też czy do konkretnego rodzaju muzyki to ma być czy tak żeby ładnie grało z fajnym basem itd
tanim kosztem wygluszylem matami dzwi kanape pasażerów mam fajnego jvc a głosniki tylko w podszybiu i czuć róznice jak cholliierra jak wygłusze podłoge i grodz do tyłu wrzuce jakie niezaduże dobre grajki podejrzewam że bede zadowolony
a w podszybiu dwudrożne alpiny

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio, GPS, CB.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl