Panowie, chcę kupić gwint do cabrio - niestety, nie mogę znaleźć "na już" informacji co wybrać.
Dla wiekopomnych pomyślałem, że warto zawrzeć informację w tym wątku, jaki gwint pasuje do cabrioleta. Co z coupe, co z sedana/avanta.. i co z innych aut.
Byłbym wdzięczny za informacje.
[Audi Cabriolet] Gwint
-
- Forum Audi 80
przod pasuje do wszystkich 80
roznia sie tylko sprezyny
te z 4/5 cylindrow nie utrzymaja ci v6 znam to z wlasnej autopsji do dzis mi sie uginaja xD
jesli chodzi o tyl to tak pasuje z golfa ale jedynki i tez nie do konca ....
kolega meiru zakladal ale nie widzialem na zywo ani zadnych fotek i twierdzi ze pasuje p&p z mts, ja zakupilem z ta technix i tez rzekomo pasuje ale u gory jest montowany talerzyk ktory niestety dobija sie do auta
ja rezygnuje z gwintu na rzecz aid rida takze jak ktos zainteresowany to zapraszam - ale za bezcen nie oddam
roznia sie tylko sprezyny
te z 4/5 cylindrow nie utrzymaja ci v6 znam to z wlasnej autopsji do dzis mi sie uginaja xD
jesli chodzi o tyl to tak pasuje z golfa ale jedynki i tez nie do konca ....
kolega meiru zakladal ale nie widzialem na zywo ani zadnych fotek i twierdzi ze pasuje p&p z mts, ja zakupilem z ta technix i tez rzekomo pasuje ale u gory jest montowany talerzyk ktory niestety dobija sie do auta
ja rezygnuje z gwintu na rzecz aid rida takze jak ktos zainteresowany to zapraszam - ale za bezcen nie oddam
-
- Forum Audi 80