Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep
Sklep Bestdrive

[B3 1.8 NE/JV] Wymieniona maglownica, wysunięta kierownica.

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wilku94
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B3 1.8 NE/JV] Wymieniona maglownica, wysunięta kierownica.

Post autor: Wilku94 » 17 sie 2014, 13:24

Witam. Jestem tu nowy, szukałem na forum problemu który mnie dotyczy, lecz nie mogłem nic znaleźć na ten temat, więc założyłem nowy.

Otóż w mojej audicy, poszła maglownica (poszła guma - przez co kierownica ciężko się kręciła). Mój kolega miał audi z tego samego roku 87' tylko że z silnikiem 1.6 i szedł na złom. Więc dał mi ją, żebym pozamieniał części które przydadzą się do mojej niuni ^^. Jako pierwsze wymieniłem maglownice, autem od razu się inaczej prowadziło :). Ale oczywiście szkopuł był taki, że kierownica wysunęła mi się, przez co na zakrętach nie odbijają mi kierunki, co jest trochę irytujące podczas jazdy, ponieważ muszę odbijać kierunek ręcznie. :-|. Dodam jeszcze że auto jest bez wspomagania kierownicy :P

Ktoś wie jak rozwiązać problem ? Jak tak to z góry dziękuję. Wstawiam tutaj zdjęcie jak to mniej więcej wygląda

Obrazek

Jak co do internetu mam dostęp tylko na weekend. <piwo>

Awatar użytkownika
Pieterb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Piotr
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABK+lpg

Post autor: Pieterb » 17 sie 2014, 14:25

Wilku94, a dobrze ją umieściłeś na frezie znaczy czy weszła do końca, Niestety nie mam fotki by Ci zaznaczyć o co mi chodzi.
Jak masz fotkę z pod półki to zapodaj to Ci zaznaczę bo tez tak kiedyś miałem a okazało się że nie była do końca włożona.

Awatar użytkownika
Wilku94
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Wilku94 » 17 sie 2014, 18:38

Dzięki za odpowiedź. Za tydzień w weekend będę robił autko, więc nawet wrzucę zdjęcie, żeby pomóc innym użytkownikom :) . W każdym bądź razie bardzo możliwe jest, że nie jest do końca wsadzona.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Maglownice, końcówki drążków, geometria.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
opony samochodowe części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl