[B4 2.0 ABK] Boczki przód
[B4 2.0 ABK] Boczki przód
Witam.
Z góry przepraszam jeśli trafiłem na zły dział.
A pytanie takie. Czy istnieją/widział ktoś boczki do przednich drzwi z seryjnymi otworami pod głośniki basowe?
Pzodrawiam.
Z góry przepraszam jeśli trafiłem na zły dział.
A pytanie takie. Czy istnieją/widział ktoś boczki do przednich drzwi z seryjnymi otworami pod głośniki basowe?
Pzodrawiam.
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
-
- Forum Audi 80
- Imię: Grzesiek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
jest dosyć głęboko bo od spodu drzwi są cale wygłuszone matami do montażu dystansów przydała się blacha na której montowane są drzwi np w passacie b5, boczek od dolu jest podcięty delikatnie pod głośnikiem żeby dobrze było go zakładać choć fakt mam nadzieję że szybko nie przyjdzie go zdejmować ale gra tak jak powinno więc efekt mnie zadowala
-
- Forum Audi 80
- Imię: Grzesiek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
glosnik basowy z przodu wielkiego sensu nie ma jezeli zalezy Ci na jakiejkolwiek jakosci dzwieku bo podczas uderzenia zagluszy wszystkie wyzsze dzwieki
[ Dodano: 2014-08-24, 11:40 ]
co do mat to masz jedna na drzwiach i mate wygluszajaca pod boczkiem ja okleilem matami cale drzwi od poszycia i czesc wewnetrzna tak zeby stworzyc jakby pudlo rezonansowe
[ Dodano: 2014-08-24, 11:40 ]
co do mat to masz jedna na drzwiach i mate wygluszajaca pod boczkiem ja okleilem matami cale drzwi od poszycia i czesc wewnetrzna tak zeby stworzyc jakby pudlo rezonansowe
mam pytanko czy w takich zwykłych płaskich boczkach da rade coś zamontować dodam ze mam el szyby,chcialbym w przednie drzwi wrzucic jakies 165mm wraz z wygłuszeniem drzwi
http://allegro.pl/boczek-boczki-prawy-p ... 04628.html
boczki mam takie jak w tej aukcji
http://allegro.pl/boczek-boczki-prawy-p ... 04628.html
boczki mam takie jak w tej aukcji