[B3 1.8 JN] Światło wewnątrz nie gaśnie po zamknięciu drzwi
- Methafedron
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[B3 1.8 JN] Światło wewnątrz nie gaśnie po zamknięciu drzwi
Jak w temacie. Przełącznik ustawiam na obsługę poprzez zamykanie drzwi,ale światło nie gaśnie. W innych pozycjach działa bez zarzutu.
- Methafedron
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Krańcówkę zaznaczyłem na fotce. Zdejmujesz gumkę i odkręcasz krańcówkę. Sprawdzasz, czy kabel nie spadł. Jeżeli masz el.lusterka, szyby lub szyber... to w krańcówkach drzwi przednich mogą być po dwa kable przy krańcówce.
Sprawdź krańcówki przy wszystkich drzwiach (także z tyłu).
Podejrzewam uszkodzoną krańcówkę, ewentualnie spadł kabel i dotyka do nadwozia.
Sprawdź krańcówki przy wszystkich drzwiach (także z tyłu).
Podejrzewam uszkodzoną krańcówkę, ewentualnie spadł kabel i dotyka do nadwozia.
- Methafedron
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Methafedron
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No więc zdjąłem gumy,kable siedzą po jednym z tyłu, z przodu od kierowcy dwa,od pasazera jeden,ale rozebralem tapicerke i tam choc styk podwojny,kabel idzie tylko jeden. Ale usterke znalazlem,byl nia wylamany cypelek krajncowki.Zmienie ją na nowa i wtedy bedzie wiadomo czy to tylo to. Jak narazie to po ustawieniu lampki na '' open doors'' w ogole teraz sie juz nie pali;p
EDIT: Przeczyściłem wszystkie krajńcówki i styki,działa bez zarzutu,wszytskie prócz tej uszkodzonej oczywiście,ale chyba z tylnej klapy przełożę;) Dzięki za pomoc,macie u mnie piwo:D
EDIT: Przeczyściłem wszystkie krajńcówki i styki,działa bez zarzutu,wszytskie prócz tej uszkodzonej oczywiście,ale chyba z tylnej klapy przełożę;) Dzięki za pomoc,macie u mnie piwo:D