DYZIO pisze:A auto masz mega zrobione w każdym detalu <bravo>
Z tymi detalami to bym się tak nie rozpędzał. Trochę mu brakuje. Może na fotach tak wygląda.
Progi odłożone z braku czasu. Z ato w międzyczasie namierzony i usunięty wyciek szybra (odczepione korytko jeżdżące). Przy okazji wyprałem podsufitki, nasmarowałem linki (przez wyciek trochę wody się do nich dostawało). Jak się uda może do końca lata dam radę z progami (znajdę chwilę) bo zaślepki już mam.
Niestety ale chroniczny brak czasu na zabawy z autem.
chodziło mi o to że niemicy mieli inaczej niż szwajcaria, a nie że wszyscy mieli inaczej niż Ty także się tam nie denerwuj bo e Twoim wieku stres jest niewskazany
duo pisze:a nie że wszyscy mieli inaczej niż Ty także się tam nie denerwuj bo e Twoim wieku stres jest niewskazany
Spoko luźne porty. Się nie nerwuje tylko pytam bo auto mam z rynku DE więc jak bede obklejał emblemami to chciałbym aby to było tak jak miało byc w DE. Myślę że tak jak jest w tej broszurce to będzie tak jak mają w DE. Chciałem po prostu poszerzyć wiedzę z tego zakresu i chętnie dowiedziałbym się czym się pod tym względem różniła S i DE.
Choć zasadniczo na razie latam bez emblematów i mi się nawet podoba.
topor pisze:piękna!
Dzięki ale lakier wymaga głębszego odświeżenia chyba, bo są takie mikro ryski kuliste i mnie to mega nerwuje no i maska cała w odpryskach więc na wiosnę odkładam na poprawki lakiernicze (to odpryski na rantach drzwi, maska do wymiany, zderzak przedni do podklejenia i przemalowania (po polerce rok temu całego auta różni się ciut odcieniem). Także ta piękność to raczej efekt dobrych ujęć przy robieniu zdjęć.
Z aktualności to udało mi się zwalczyć przeciakający szyberdach.
Winne było odpięte tylne korytko (te co jeździ zszybrem).
Przez to pojawiała się woda tam gdzie jej nie powinno być w szybrze (zagłębienie na linkę).
Progi S2 w tym roku odpuszczam (zostawiam sobie je na wiosnę). Mam skompletowane i po zimie wpadną. Tak samo dokładeczka DTM od lowslow. Zestaw kółek na przyszły sezon też już leży przygotowany i odmalowany czeka tylko na gumki. Na razie brak luźnych środków.
Doprowadziłem do porządku zawias przód - wsie gumki, gumeczki, tulejki, łączniki, końcówki itp. Wsio na Lemi poszło. Trochę późno się skapowałem bo mogłem wsadzić poli ale już jak siedzi niech będzie Lemi.
Nawet wpadła druga ława bo ta co była zaprzyjaźniła się zbytnio z korozją ale udało się znaleźć coś sensownego na wymianę nawet.
Na dniach wpada kompletny serwis tyłu (poliretan).
W tym sezonie to chyba wszystko co ma się wydarzyć. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 28 sie 2014, 14:42 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.
miki1133, lowslow robi z laminatu na bazie formy zdjętej z tej dokładki z allegro pożyczonej od żany. Robił na swoje potrzeby i na moją prośbę. Jak to wygląda kasowo jakby chciał robić komuś jeszcze to musiałbyś się jego zapytać.
pisz na PW albo na FB do niego.
Ta co zrobił wygląda na mocniejszą niż ta co z allegro przyszła bo ta z allegro to jak z papieru prawie a ta jego taka mocniejsza jak się ją w ręku trzyma i sztywniejsza.