Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 ABK]Lampy Zespolone

ODPOWIEDZ
Kamilloo
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B4 ABK]Lampy Zespolone

Post autor: Kamilloo » 01 wrz 2014, 16:58

Witam . Zakupiłem dzis listwy do zderzaka pod halogeny z kierunkami i mam takie pytanie czy ze zwyklych ori lamp z kierunkami da sie zrobic lampe zespolona ? tzn. kupić np. sam klosz zespolony i to wmontwac a jeśli nie to czy da sie aby był kierunek obok lampy i obok halogenu jednoczesnie ? Widziałem pare rodzajów halogenów które polecacie ?( jedne zaokrąglone a drugie kwadratowe)

Awatar użytkownika
andi77
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: andi77 » 01 wrz 2014, 17:41

Kamilloo pisze:czy ze zwyklych ori lamp z kierunkami da sie zrobic lampe zespolona ? tzn. kupić np. sam klosz zespolony i to wmontwac
Nie :-P

Kamilloo
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kamilloo » 05 wrz 2014, 14:49

A mam jescze takie pytanki doszły dzisiaj do mnie listwy na halogen + kierunek sprzedawca dołozył mi w kierunkowskaz w nienajlepszym stanie popękany itp ale nie w tym problem zdziwiłem sie ze kierunkowskaz nie ma zadnych mocowan zeby go zamocowac do owej listwy i ma około 1cm tak jakby luzu w otworze w listwie . I Moje pytanie czy ten kierunek jakis wadliwy czy troszke tego luzu musi byc ? I w takim razie to kierunek halogen przykreca sie do zderzaka ? Trzeba dorobic jakies mocowanie na halogen i kierunek jeśli mam ori zderzak b4 z pelnym listwami bez otworów?

Awatar użytkownika
andi77
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: andi77 » 05 wrz 2014, 18:31

Kamilloo, Każdy zderzak w B4 jest przystosowany pod halogeny i kierunki. Wystarczy wymienić czarne listwy... pod nimi są mocowania.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie wewnętrzne i zewnętrzne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl