[ B4 1.9Tdi] The End
Prezentowała, z tego co widzę u kolegi już CFL siedzi a u Ciebie Brabus to ja widzę przód V6? Chyba że coś zmieniałeśbrabus124 pisze:Ładnie się prezentuje z frontem Coupe mam tak samo, tylko kierunki mam w pomarańczu
Ładne mody, podoba mi się ogólne zadbanie i odświeżenie dużej ilości części Aaaale bym takie narożniki US łyknął... zazdrość.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zgadza się. Mój błąd, za bardzo się na patrzyłem na ten zderzak Coupe i mi w pamięci tak zostało Ja mam od pół roku zderzak Coupe, założyłem po części ze względów estetycznych a bardziej ze względu żeby zmieścić pod niego FMIC bo pod ori zdeś jest bardzo ciężko.Popej pisze:Prezentowała, z tego co widzę u kolegi już CFL siedzi a u Ciebie Brabus to ja widzę przód V6? Chyba że coś zmieniałeśbrabus124 pisze:Ładnie się prezentuje z frontem Coupe mam tak samo, tylko kierunki mam w pomarańczu
Ładne mody, podoba mi się ogólne zadbanie i odświeżenie dużej ilości części Aaaale bym takie narożniki US łyknął... zazdrość.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Witam;-) dawno mnie nie było klimatronik u juga z nim przekładałem usy założone prawa z zamkiem wgorszym stanie blacha us /pl pasuje i tak jeźdze :-DNowe wtryski dokładnie koncówki bosch 216 Fimic skonczyć poprawić szczegóły egr wywalony teraz wolna odma by się zdała catch tank
Fotek brakuje auto na 17 dystanse itd
Do założenia lerzy EDS i powoli ku koncowi
Fotek brakuje auto na 17 dystanse itd
Do założenia lerzy EDS i powoli ku koncowi