w sklepachz cześciami nie maja zielongo pojecia o Q i na dodatek w swoich bazach maja żle opisane czesci.
Most w B4 jest jeden długi czy to kombi czy sedan. różnica jest tylko w łożyskach piast Avant ma większe chyba 82mm sedan 75mm.Później w A4 B5 q też jest 75 mm czy sedan czy avant.
chcesz zmierze ci przeguby w Avancie i sedanie ale sa chyba 100 o ile pamietam . S2 miało 105 mm z tego co pamietam.
Ja tam nigdy z Q nie miałem problemów. Jakie masz przełożenie głowne 37/9 ??
[b4 2.0 16v quattro]Torsen , Dyf
a zebym to ja pamietał co to za skrzyniaa ,a teraz to nie zobacze oznaczenia
chciałem kupic połoski na szrocie to tez koles twierdzi ze ma do sedana i ze do avanta nie nadaja sie bo jak to on okreslił jest za*** róznica a ze koles ma pare arów czesci do audi i nie zajmuje sie tym od dzis ... to nie wiem juz komu wierzyc
<urodziny>
troche przechodzonego oleju kartka papieru i juz mam ksero numeru tylko co to za numer
kt 27017 ewnetualnie ki 27017
przeciez to nie jest oznaczenie skrzyni o_O
chciałem kupic połoski na szrocie to tez koles twierdzi ze ma do sedana i ze do avanta nie nadaja sie bo jak to on okreslił jest za*** róznica a ze koles ma pare arów czesci do audi i nie zajmuje sie tym od dzis ... to nie wiem juz komu wierzyc
<urodziny>
troche przechodzonego oleju kartka papieru i juz mam ksero numeru tylko co to za numer
kt 27017 ewnetualnie ki 27017
przeciez to nie jest oznaczenie skrzyni o_O