[B4]Quattro Avant od eSPe
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
Gdzie pisał ? na pewno nie na pierwszej stronie. :!: Nie będe czytał 62 stron postów żeby sprawdzać czy gdzieś eSPe udzielił takiej informacji. Szybciej i łatwiej jest zadać pytanie.Kolczat pisze:KORU, jak zwykle nie w temacie... Sławek pisal juz o tym ze ktos zamowil sobie felgi z s2 i jakims cudem na fabryce zalozono mu piasty od s2
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ale ja nie mam takich jak twoje przecie. :mrgreen:sagem pisze:ja swoje wywalę jak espero chce poszaleć
Sam chciałeś. :mrgreen:DeS pisze:Kolejny na AVUSach, nuda
Dzięki. Grafika to robota Wielebnego ale ze wskazaniem mojego chorego pomysłu. Wykonane w 100% zgodnie z moimi wytycznymi.KORU pisze:Dbałość o szczegóły i grafika pod maską robią na mnie ogromne wrażenie. Lakier dosyć wymagający. Jeden z najlepszych Avantów na forum.
Tak jak koledzy wspomnieli. Ktoś kupując zamówił go sobie na 16" alusach a chyba do wyboru w tej średnicy były tylko wzór competition albo S2. Wybierając wzór alusów S2 z automatu zapakowali piasty 5x112. Z tych alusów została mi się funkiel nówka nieużywana jedna fela z oponą z 1994roku na zapasie.KORU pisze: 5x112 taki rozstaw śrub już był jak kupiłeś ? Fabrycznie chyba powinno być 4x108 nawet dla rocznika 1994.
Pozostałe 4szt. dokupiłem (od kolegi witek88) który miał tą samą sytuację tyle że jemu się one zachowały na aucie i zrobiłem je sobie na koła zimowe.