Wkońcu udało mi się kupić mój wymarzony samochodzik Więc warto się pochwalić Niestety w drodze do domku wystąpiła pewna awaria (
https://audi80.pl/audi-b2-18-gx-1985 ... t90565.htm
Ale myśle że sobie z tym poradze Poniżej zamieszczam zdjątka autka
Audi B2 [1985 1.8 GX] Rogosi3k
Rafaleq, to coś co tkwi w autach z tamtego okresu nazwałbym duszą :mrgreen:
[ Dodano: 2014-08-15, 12:53 ]
Jezeli chodzi o plany na przyszlosc, to myslalem o wyrzuceniu automata i wymianie silnika. No ale dalej sie nie moge zdecydowac W zamyslach chcialem zeby byl to jak najprostszy silniczek przy ktorym nie bede musial co chwile grzebac ale zeby jednoczesnie malo palil. Bralem pod uwage 1.9 tdi, Jakis z Gaznikiem na gazie, badz tez silniczek ABT rowniez z gazem I wydaje mi sie ze to ostatnie byloby najbardziej mnie zadawalajacym rozwiazaniem Ale chcialem poznac wasze opinie badz tez jakies inne propozycje, pomysly
[ Dodano: 2014-08-15, 12:53 ]
Jezeli chodzi o plany na przyszlosc, to myslalem o wyrzuceniu automata i wymianie silnika. No ale dalej sie nie moge zdecydowac W zamyslach chcialem zeby byl to jak najprostszy silniczek przy ktorym nie bede musial co chwile grzebac ale zeby jednoczesnie malo palil. Bralem pod uwage 1.9 tdi, Jakis z Gaznikiem na gazie, badz tez silniczek ABT rowniez z gazem I wydaje mi sie ze to ostatnie byloby najbardziej mnie zadawalajacym rozwiazaniem Ale chcialem poznac wasze opinie badz tez jakies inne propozycje, pomysly
Te fotki zrobilem u siebie na dzialce i sa aktualne Ale jak znajde chwilke to cos dorzuce Narazie nic przy nim nie dzialam Moze w przyszlym miesiacu sie za niego zabiore
[ Dodano: 2014-08-24, 22:41 ]
Prosze Specjalne fotki na zamówieni
Pierwszę Tankowanie ;d Fotki zrobione dzisiaj ;d Aktualniejszych nie będe miał
[ Dodano: 2014-08-24, 22:41 ]
Prosze Specjalne fotki na zamówieni
Pierwszę Tankowanie ;d Fotki zrobione dzisiaj ;d Aktualniejszych nie będe miał