[B4 all] Brak oswietlenia wnetrza po krancówce.
Hej,pomyślałem że nie będę zakładał nowego tematu wiec napisze tutaj. Problem z lampka po otwarciu drzwi. Świeci ona cały czas i nie chce zgasnac.no chyba że wylacze przełącznikiem na pozycję 0 . Krancowki sprawdzone odlaczalem nawet na krótko same kabelki i tez nic.(dodam że brzeczyk świateł tez nie trybi może z tym też mi pomożecie) pompkę rozbieralem luty "niby" sa ok ( szyby juz tak naprawilem ale było widać popękane luty a tutaj wszystkie ładne nawet pod lupą) dodam że central działa (nawet na pilota dziś sobie zmajstrowalem ) a może wiecie które kable(kolor) przy pompce są od swiatelek i krancowek ? Bo może nie ma przejścia na nich gdyż tam straszny bajzer każdy kabelek jest "przedłużony" lutowany nie wiem po co może się paliły czy coś no ale skoro ogl centralny działa no cóż doradźcie coś
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Nie nie mam alarmu fakt są ślady ze kiedyś był bo jak sterownik c.zamka dziś podlaczalem to przy okazji zerklem na słupek(czy tam spawany nie był :p) i na kablu od Krancowki była spinka to samo przy kablach kierunkowskazow ale to widać ze były wpięte kable nic więcej nie kombinowali raczej bo zero śladów jedynie przy tej pompce widać ze sztukowane wszystkie kable tam wgl takie cieniutkie ze strach dotknąć ale kolejność się zgadza przy kostce i z pod poszycia kolory się zgadzają
ewentualnie przelutuje pompkę mimo że wygląda ok i dam znać co i jak. I ciągle mam prośbę może ktoś mi poda które kable przy pompce są od krancowek i swiatelek (światełka mam 4 - jedno przy lusterku i 3 nad drzwiami po jednej )
ewentualnie przelutuje pompkę mimo że wygląda ok i dam znać co i jak. I ciągle mam prośbę może ktoś mi poda które kable przy pompce są od krancowek i swiatelek (światełka mam 4 - jedno przy lusterku i 3 nad drzwiami po jednej )