Takie se B2 do latania na wsi i lansu pod remizą
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Nie no lepiej wsadzić kupę gotówki w auto i być niezadowolonym z lakieru przez kilka niedoróbek. Prościej nakleić kilka łatek :mrgreen:
Poza tym dużo nie rozbierałem, bo auto nie było poskładane po poprzednim malowaniu. Kolor czerwony albo czarny, ale bardziej ten pierwszy bo od zawsze podobały mi się czerwone sedany.
Poza tym dużo nie rozbierałem, bo auto nie było poskładane po poprzednim malowaniu. Kolor czerwony albo czarny, ale bardziej ten pierwszy bo od zawsze podobały mi się czerwone sedany.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
z tym, że to jest przed malowaniem, żeby gównem nie niszczyć lakieruKrycha pisze:Prościej nakleić kilka łatek
w portfel nie zaglądam, ale na kupe gotówki to nie wyglądałoKrycha pisze:Nie no lepiej wsadzić kupę gotówki w auto i być niezadowolonym z lakieru przez kilka niedoróbek.
czarne b2 mi się osobiście nie widzą, szczególnie te 100% czarny ... a czxerwony, cóż, wystarczy spojrzec na grata noorca który wciąż jest przed malowaniemKrycha pisze: Kolor czerwony albo czarny, ale bardziej ten pierwszy bo od zawsze podobały mi się czerwone sedany.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Stary nie widziałeś, a oceniasz... Gdyby to było auto do tego co zamierzałem wcześniej czyli wsadzam 1.8T, zawias, hamulec i sobie upalam po wsi to lakier byłby super. Ale zamierzam zrobić nieco inaczej więc parę mankamentów mnie denerwuje i chce to poprostu poprawić.
To na tyle, skończmy te biadolenie. Wrzucę parę zdjęć w październiku to ocenicie.
Zdrówka.
To na tyle, skończmy te biadolenie. Wrzucę parę zdjęć w październiku to ocenicie.
Zdrówka.
A ja mogę? :lol:Krycha pisze:Stary nie widziałeś, a oceniasz...
Poprzedni lakier był ciekawy - mnie osobiście bardzo się podobał, ale mankamenty potrafią zniszczyć każdy nawet najlepszy lakier :-x
Także maluj, wrzucaj zdjęcia - czekam z niecierpliwością (od czasu założenia tematu) co tutaj się "urodzi" bo u Ciebie nigdy nie ma lipy <ok>
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jeśli ktoś ma facebooka to może sobie polubić poczytać i komentować na fanpejdżu który założyłem. Oczywiście tu też będę na bieżąco wrzucał zdjęcia auta.
https://www.facebook.com/B2TurboQuattro
https://www.facebook.com/B2TurboQuattro