B4 ABT PELEK
B4 ABT PELEK
Siema!
Poprzednie auto niestety skończyło tak.....
Tragi nie było,ale nie opłacało mi się już tego robić więc sprzedałem tak jak stało i pozamiatane
Wróciłem nie tylko do tej grupy,ale też do samochodu do którego mam największy szacunek.
Model:
80 B4
Silnik:
2.0 ABT+KISZONKA
Wyposażenie:
-El szyby 4x,el lusterka
-Webasto
-Klima
-Spryski lamp
-Lampki do czytania
-Komp,spalanie,dystans itd
-Przeciwmgielne przód
-Pełna regulacja foteli
Porobione:
-Pełne zawieszenie,gumy końcówki,wszystko
-Linki ręcznego,okładziny
-Oleje,wszystkie filtry
-4x nowe zimowe opony Pirelli
-Tarcze,klocki(poprzednie krzywe,biły przy hamowaniu)
Planowane mody:
-Czarny ryj(żółte halo?)
-Gleba(w drodzę)
-Polerka lakieru i małe korekty
-Wiązka grzanych dup
-Wymiana dechy,pęknięta(Auto z Włoch,posiadam 2'gą na przekładkę)
Recaro w pełnej elektryce(Ma ktoś? Stan obojętny,biorę odrazu)
-Soczewka
-Może ryj fcl
-Monoblock 17-18
Audio:
Pionek,wzmak,skrzynia
To na tyle(chyba) reszty bynajmniej nie pamiętam lub jak narazie nie planuję.
Z auta jestem mega zadowolony,wszystko biega jak należy,nawet książkę serwisową posiada :mrgreen:
Auto kupione z klubu PKA od bardzo fajnego człowieka,jeżeli tu zagląda pozdrawiam go serdecznie!
Piszcie co robić z autem żeby było grubo bo biały kolorek nie przyciąga jak ciemny
Poprzednie auto niestety skończyło tak.....
Tragi nie było,ale nie opłacało mi się już tego robić więc sprzedałem tak jak stało i pozamiatane
Wróciłem nie tylko do tej grupy,ale też do samochodu do którego mam największy szacunek.
Model:
80 B4
Silnik:
2.0 ABT+KISZONKA
Wyposażenie:
-El szyby 4x,el lusterka
-Webasto
-Klima
-Spryski lamp
-Lampki do czytania
-Komp,spalanie,dystans itd
-Przeciwmgielne przód
-Pełna regulacja foteli
Porobione:
-Pełne zawieszenie,gumy końcówki,wszystko
-Linki ręcznego,okładziny
-Oleje,wszystkie filtry
-4x nowe zimowe opony Pirelli
-Tarcze,klocki(poprzednie krzywe,biły przy hamowaniu)
Planowane mody:
-Czarny ryj(żółte halo?)
-Gleba(w drodzę)
-Polerka lakieru i małe korekty
-Wiązka grzanych dup
-Wymiana dechy,pęknięta(Auto z Włoch,posiadam 2'gą na przekładkę)
Recaro w pełnej elektryce(Ma ktoś? Stan obojętny,biorę odrazu)
-Soczewka
-Może ryj fcl
-Monoblock 17-18
Audio:
Pionek,wzmak,skrzynia
To na tyle(chyba) reszty bynajmniej nie pamiętam lub jak narazie nie planuję.
Z auta jestem mega zadowolony,wszystko biega jak należy,nawet książkę serwisową posiada :mrgreen:
Auto kupione z klubu PKA od bardzo fajnego człowieka,jeżeli tu zagląda pozdrawiam go serdecznie!
Piszcie co robić z autem żeby było grubo bo biały kolorek nie przyciąga jak ciemny
60/40 mam leżeć,ale jeszcze się zastanawiam czy nie założyć na wiosnę,zimówki chce prysnąć w czarny mat,ramka oczywiście leci w mat,ale zastanawiam się czy też 0000 w mat dać ? Halogeny raczej dymione,lampy to samo,taki był oczywiście plan a realizacja na dniach,najpierw muszę wyprać sobie ładnie środek i doprowadzić lakier jako tako bo odkurzacz piorący kupiony a jeszcze nie testowanyMaciek_B4 pisze:biały kolor jest spoko :mrgreen: obniż, załóż dobre koło najlepiej z ciemnym rotorem, zrób ramkę grilla w mat, halogeny zostaw ori albo zrób dymione bo żółte raczej nie będą pasować <ok> i zacznie Ci się podobać
Myślałem jeszcze nad niebieskimi felgami,tak jak w mojej byłej Mk3
Poszło PWMaciek_B4 pisze:mam taki zestaw napisz na PW to się dogadamy <ok> niebieskie felgi bym odpuścił bo to nijak wygląda, daj po prostu srebrne albo całe czarne to się świetnie zgra z tym koloremArekW201 pisze:60/40 mam leżeć,ale jeszcze się zastanawiam czy nie założyć na wiosnę
Ramka i felgi w mat,na dniach czarny ryjek i kubły z grzaniem
Słyszałem właśnie że ktoś ma problemy z przegubami,ale nie myślałem że to wyMaciek_B4 pisze:golf ogółem rozsypał się na trasie 60km na holu :lol: cały początku zlotu staliśmy przy ośrodku i wymienialiśmy przegub <ok>
Tak czy siak nie wjeżdżałem bo nie było co pokazać,ale na wiosnę myślę że to się zmieni <ok>