http://olx.pl/oferta/amortyzatory-h-r-a ... 5KjfP.html
chciałbym zamienić ten zestaw zamiast moich ori amorów i sprężyn eibach pro kit ale nie wiem czy zapasuje.
:roll:
[B4 cabriolet ] H&R pytanie czy to będzie pasować?
[B4 cabriolet ] H&R pytanie czy to będzie pasować?
Ostatnio zmieniony 16 paź 2014, 20:10 przez Boberro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ze zdjec ciezko cos powiedziec, przod pewnie tak, skoro gosc pisze ze z 80tki, natomiast tyl w cabrio jest specyficzny, jezeli wezmiesz amor z sedana albo z coupe to gorna czesc amortyzotora, gwintowana, bedzie dluzsza niz orginalne z cabrio i moze rozrywac poszycie dachu w opcji zlozonego dachu w bagazniku, pare osob to jakos tam przerabialo, ze odcinalo ta koncowke, albo odpowiednio zabezpieczalo jakimis gumowymi elementami
tak poza konkursem pytania, moim zdaniem troche drogawy ten zestawik, Słonik tobi gwint w podobnych pieniadzach, dzieki ktoremu spokojnie sobie poregulujesz wysokoscia, tu wydasz ponad 1,5kafla i mozesz miec auto wyzej niz masz, choc z drugiej strony to jednak pelny kit od H&R, mialem okazje jezdzic na amorach tej firmy i były to jedne z najlepszych zawieszen sporotwych jakimi dane mi bylo jezdzic do tej pory
tak poza konkursem pytania, moim zdaniem troche drogawy ten zestawik, Słonik tobi gwint w podobnych pieniadzach, dzieki ktoremu spokojnie sobie poregulujesz wysokoscia, tu wydasz ponad 1,5kafla i mozesz miec auto wyzej niz masz, choc z drugiej strony to jednak pelny kit od H&R, mialem okazje jezdzic na amorach tej firmy i były to jedne z najlepszych zawieszen sporotwych jakimi dane mi bylo jezdzic do tej pory