[B4 1.9 AAZ] Problem z temperatura
[B4 1.9 AAZ] Problem z temperatura
Witam, przejrzalem cale forum na ten temat, ale wydaje mi sie, ze moj przypadek jest inny niz opisywany wczesniej, a mianowicie mam wahania temperatury miedzy 93-99 stopni, nigdy nie przekracza wyzej wymienionej, wymienili mi termostat na wahlllera, problem nie ustapil, podejrzewalem uszczelke pod glowica ale mechanik wykluczyl taka mozliwosc, powiedzial mi ze moze to byc zepsuty czujnik wskaznika, no ale skoro wentylatory wlaczaja mi sie przy 98 i na wskazniku jest 98 to chyba dziala poprawnie, prosze o pomoc bo juz nie wiem co z tym robic, dodam tylko ze od kupna trzymal temp 93 stopni na wskazniku, sprzedajacy powiedzial mi ze to normalne...Bardzo prosilbym o pomoc.
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- andrzejsz23
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Wymieniłem czujnik, stabilizator, wymienilem plyn chlodniczy i dalej nic, wydaje mi się, że to jednak uszczelka, chociaz ani nie bierze mi płynu, ani nie bierze oleju, ani nie kopci na bialo, w ramach ostatecznego uspokojenia się, jest tu ktos ze Śląska kto pożyczyłby mi na dosłownie godzine zegary, moge odpłacić się butelką, bardzo mi na tym zależy