[B4 ABT] Problem z nagrzewnicą
[B4 ABT] Problem z nagrzewnicą
Witam mam problem z nagrzewnicą i takie moje pytanie jeśli zamknąłem obwód przed nagrzewnicą to czy mogę na tym jeździć jutro? bo montować drugą będe dopiero w poniedziałek a jutro muszę do warszawy jechać
Stara nagrzewnica pękła poprostu i zalało mi cały środek..
Czekam na szybką odpowiedź, pozdrawiam!
Stara nagrzewnica pękła poprostu i zalało mi cały środek..
Czekam na szybką odpowiedź, pozdrawiam!
-
- Forum Audi 80
Witam
Kupiłam piękna b4, ale bez ogrzewania. Nagrzewnica była całkowicie odlaczona,więc kupiłam nową i zaczął się terror. Mam problem z wyciągnięciem tej całej czarnej bambuły pod deską rozdzielczą. Czy Panowie jako Fachowcy mogą mi podpowiedzieć jak to sprawnie wymontowac,bądź mają jakieś zdjęcia. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
Kupiłam piękna b4, ale bez ogrzewania. Nagrzewnica była całkowicie odlaczona,więc kupiłam nową i zaczął się terror. Mam problem z wyciągnięciem tej całej czarnej bambuły pod deską rozdzielczą. Czy Panowie jako Fachowcy mogą mi podpowiedzieć jak to sprawnie wymontowac,bądź mają jakieś zdjęcia. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
Cześć Temat z którego sam korzystałem żeby zrobić a się nie orobić https://audi80.pl/all-b3-b4-wymiana- ... t31216.htm Pozdrawiam
PatryCja_1991 pisze:Witam
Uzupełnij profil skąd , bo może ktoś jest tu twoim sąsiadem i może pomóc
-
- Forum Audi 80