No wlasnie przeciez Munior posidasz najnowsza technologie chlopakowi by pomoglo <ok>
bo ciezko bedzie miał zeby mu to ktos przeszczepil
[B4 1.9 1Z] Problemy z pompą wtryskową
Ale ile razy musiał munior do takiej przekładki podchodzić by teraz to tak sprawnie robić to on sam wie? Mam rację? Ile to tych modyfikacji na koncie kolega posiada? Pewnie sam już nie jest w stanie zliczyć. A ktoś kto się za to zabiera pierwszy raz to bez podstawowej wiedzy i umiejętności to sobie samemu nie poradzi. Nie ma takiej opcji. Więc dalej twierdzę że trzeba mieć tą wiedzę by się samemu za to zabrać.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Hehe :mrgreen: z grubsza wiem ile zrobiłem ...szzcególnie tych tradycyjnych czasochlonnych przekladek z przeszczepianiem wtyczek ,bo zbieram wtyczki Ale przy nowej metodzie ,wszystkie wtyczki zostają na swoim miejscu ...wiec już gorzej zliczyćkamsta pisze:Ale ile razy musiał munior do takiej przekładki podchodzić by teraz to tak sprawnie robić to on sam wie? Mam rację? Ile to tych modyfikacji na koncie kolega posiada? Pewnie sam już nie jest w stanie zliczyć.
Zgadza sie ,jak ktoś jest zupełnie "zielony " w temacie ,to wiadomo że najprostsze rzeczy są problemem ,a co dopiero robota przy przekładce ....ale wiadomo że jak się ktoś uprze ,to podoła 8-)kamsta pisze:Więc dalej twierdzę że trzeba mieć tą wiedzę by się samemu za to zabrać.