[b4 cabrio] Lusterka zewnetrzne - jakie inne ?
No tak od tego jest forum ale w temacie "jakie inne lepsze lustra do 80 tki niz te od rsa" jeszcze nikt nic lepszego nie wymyslil.A ze kosztuja duzo??klife, no niestety sam Rs nie byl/jest tani wiec i lustra musza słono kosztowac.Co do widocznosci...owszem widac w nich mniej niz w ori lustrze ale bez przesady-idzie sie przyzwyczaic,mi to nie zajelo duzo czasu
Nie wiem skąd wziąłeś w cytacie słowo "lepsze"? Jakie inne jest temat i poruszali temat lusterek, kilka osób chciało zobaczyć jakbyś wygląda a ze zdjęć niewiele wiec dla potomnych zrobiłem coś dobrego i wrzuciłem je tutaj na co Ty od razu naskakujesz na mnie i tego posta. Niepotrzebna w ogóle rozmowa.
Tutaj dwie wersje lusterek innych od seryjnych:
Te po prawej wiem, że bezpośrednio z Audi TT pierwszej generacji.
Stopki tych po lewej nie wiem z czego są, a widziałem jeszcze na kilku innych cabrio. Może ktoś ma wiedzę na ten temat? Same lusterka do złudzenia przypominają te z Porsche/RS2. Kiedyś uznałem, że to lusterka od Porsche, ale ktoś w niemczech z forum audicabrioinfo wykonał stopki pasujące do kabrioletów.
Lusterka z TT 1gen bez dopasowania stopek:
Lusterka z TT 1gen z dopasowanymi do cabrio stopkami:
Lusterka do Audi 80 od Rieger:
Lusterka ze stopkami z Audi RS2:
Lusterka z Corrado:
Lusterka a'la BMW M3:
Lusterka z Porsche bez przerabianych stopek:
Lusterka ze stopkami z Mazdy Miaty:
Lusterka rajdowe:
Lusterka z Corvette:
Te po prawej wiem, że bezpośrednio z Audi TT pierwszej generacji.
Stopki tych po lewej nie wiem z czego są, a widziałem jeszcze na kilku innych cabrio. Może ktoś ma wiedzę na ten temat? Same lusterka do złudzenia przypominają te z Porsche/RS2. Kiedyś uznałem, że to lusterka od Porsche, ale ktoś w niemczech z forum audicabrioinfo wykonał stopki pasujące do kabrioletów.
Lusterka z TT 1gen bez dopasowania stopek:
Lusterka z TT 1gen z dopasowanymi do cabrio stopkami:
Lusterka do Audi 80 od Rieger:
Lusterka ze stopkami z Audi RS2:
Lusterka z Corrado:
Lusterka a'la BMW M3:
Lusterka z Porsche bez przerabianych stopek:
Lusterka ze stopkami z Mazdy Miaty:
Lusterka rajdowe:
Lusterka z Corvette:
montaż lusterek TT
witam,ma ktoś jakiś tutorial ja zamontować lustra od tt,bo są inne rozstawy mocowania