Przywitaj się z nami
-
brt80cabrio
- Forum Audi 80

Witam .Mam na imię Piotr i od 2004 roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B3 .Mury fabryki opuściła w 1990 roku.Jasno wynika ,że jest już pełnoletnia , ale nie zamienię jej na inny model czy markę.Jest członkiem rodziny.Pięknie wygląda w swoim złocistym metaliku , do tego jasna tapicerka..normalnie lalka.Mieszkam w Środzie Wlkp.
Cześć
Na zwą mnie Adrian, pochodzę z okolic Rzeszowa woj. podkarpackie.
Co prawda nie mam Audicy 80, lecz mam A6 C4. Skąd się tu wziąłem ? A no stąd że szukałem przeróbki wtrysku z mechanicznego na elektroniczny do ACE do mojej A6, stety czy niestety, tylko na bazie 80 było to przedstawione więc stąd czerpałem wiedzę ;]. Przeróbka odbyła się przed wakacjami, a zarejestrowałem się teraz, ponieważ potrzebowałem się skontaktować z pewnym userem
Pozdrawiam !
Na zwą mnie Adrian, pochodzę z okolic Rzeszowa woj. podkarpackie.
Co prawda nie mam Audicy 80, lecz mam A6 C4. Skąd się tu wziąłem ? A no stąd że szukałem przeróbki wtrysku z mechanicznego na elektroniczny do ACE do mojej A6, stety czy niestety, tylko na bazie 80 było to przedstawione więc stąd czerpałem wiedzę ;]. Przeróbka odbyła się przed wakacjami, a zarejestrowałem się teraz, ponieważ potrzebowałem się skontaktować z pewnym userem
Pozdrawiam !
Re: Przywitaj się z nami
Witam jestem janek mieszkam kolo Jeleniej gory . Kiedys mialem 80 B3 1.8 a teraz powrocilem do Audi z modelem 90 B3 2,3 NG .Forum znalazlem szukajac informacji na temet auta. P.s Ciekawe ile jeszcze zostalo wiernych fanow 80 i 90? 
Witam
Cześć . Mam na imię Radek jestem z okolic Lublina , posiadam Audi 80 B3 1.8Kat 90km z 1987r .
Kształcę się w kierunku mechanika samochodowego
Audi to mój pierwszy samochód, wybrałem do ze względu, na trwałość bezawaryjność i z tego względu, że się go rdza nie czepia
Pozdrawiam
Kształcę się w kierunku mechanika samochodowego
Pozdrawiam
-
Radoslavsky
- Forum Audi 80

Witam,jestem nowym użytkownikiem tego forum,moje auto to Audi 80 b3 1.8 90 koni na wielopunktowym wtrysku,auto jest z 1991r,pewnego dnia pochwalę się nim,ponieważ jest to moje oczko w głowie,liczę czasami na pomoc z waszej strony,odwzajemnię sie tym samym:)
bezawaryjności życzę wam i sobie.
Łukasz-Zwoleń(Województwo Mazowieckie)
bezawaryjności życzę wam i sobie.
Łukasz-Zwoleń(Województwo Mazowieckie)
- Tomoromanowski
- Forum Audi 80

-
Łukasz49100
- Forum Audi 80