---WszyStkO o nIczYM czyli OffTopiC pełną gębą---
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Nie myje szamponem, mam kilka krech i jadę kredką dołączona kredką i mniejsze rysy które zakrywa wosk koloryzujący dlatego po nich widzę kiedy schodzi.
Ogólnie mój lakier do dobrych nie należy jest po dużych przejściach ale nie chce odnawiać z powodu ze parkuje w mieście a na parkingu jak ktoś nie ryśnie to obije drzwiami albo coś innego wiec puki co woskiem koloryzującym jadę.
Ogólnie mój lakier do dobrych nie należy jest po dużych przejściach ale nie chce odnawiać z powodu ze parkuje w mieście a na parkingu jak ktoś nie ryśnie to obije drzwiami albo coś innego wiec puki co woskiem koloryzującym jadę.
ja to samo z parkowaniemJarewa pisze:Nie myje szamponem, mam kilka krech i jadę kredką dołączona kredką i mniejsze rysy które zakrywa wosk koloryzujący dlatego po nich widzę kiedy schodzi.
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
wujo1, ten gościu jak dobrze pamiętam https://audi80.pl/michalwruszak,u,38731.htm