[b4] swiatła przeciwmgłowe tylne
[b4] swiatła przeciwmgłowe tylne
[b41z] zauważyłem że w prawej tylnej lampie przeciwmgłowej nie ma wogóle żarowki,mało tego nie ma nawet wiązki z przewodem.Czyżby przeciwmgielne występowało tylko po lewej stronie?Tam jest prawdopodobnie oryginalna żarówka halogenowa.Auto raczej uderzone nie było z przodu ma oryg.światła przeciwmgłowe i tylne też śą oryginalne ,w b3 świeciły mi wszystkie lampy.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2007, 10:56 przez lazuro1, łącznie zmieniany 1 raz.
pozwole sobie odgrzebac temacik jedno pytanie fabryka dala tylko 1 przeciwmgileny tył ja chce 2 wiem wiem nie uzywa sie ich ale mimo wszystko chce 2 i pytanie brak ori wiązki na 2 przeciwmgielny moge poprowadzic kable od pierwszego przeciwmgielnego ? nic sie temu nie stanie ? bo jak sprawdzałem i podłaczalem druga zarowke to ta pierwsza lekko przygasa
- killer0123
- Forum Audi 80
i o takie cos mi chodzi na moje oko bardziej mi sie podoba jak sie pala dwie lampy anizeli tylko jedna poza tym nie wiem jaki przekaznik odpowiada za przeciwmgielne i co i jak podpiac z kabelkami druga sprawa ostatnio widzialem audi ktore miało zamiast przeciwmgielnego 4 pozycje z tyłu wyglądało całkiem całkiem nad czyms takim też myślałem (temat taki tez juz był wałkowany) no ale póki co skupie sie na tym przeciwmgielnymIC69 pisze:Canibal, proszę bardzo...chcesz i masz
[url=http://images33.fotosik.pl/137/bbde90d5d262b73cm.jpg]Obrazek[/URL]
Zrobione ponad rok temu, zasilanie pociągnięte z lewej lampy, nic się nie grzeje i pożaru też nie było
- Slicznotka
- Forum Audi 80
a ja mam 2 przeciwmgłowe oryginalne :mrgreen: Robiłem nawiew z zimnym powietrzem, przez co rozebrałem prawie cały środek i po złożeniu gdy sprawdzałem czyt wszystko jest ok paliły mi sie 2 przeciwmgłowe :mrgreen: nie wiem jakim cudem! Z tyłu z prawej strony mam wszystko tak jak z lewej czyli wszystko ori :mrgreen: I mam pytanko co mogłem za dużo podłączyć??
Ja u siebie też mam 2 przeciwmgielne z tyłu dziaisj nawet naprawiałem bo kabel sie przerwał i na 2 lampy idzie org podłączenie ciekawe co na to panowie w białych czapkach.Slicznotka pisze:a ja mam 2 przeciwmgłowe oryginalne :mrgreen: Robiłem nawiew z zimnym powietrzem, przez co rozebrałem prawie cały środek i po złożeniu gdy sprawdzałem czyt wszystko jest ok paliły mi sie 2 przeciwmgłowe :mrgreen: nie wiem jakim cudem! Z tyłu z prawej strony mam wszystko tak jak z lewej czyli wszystko ori :mrgreen: I mam pytanko co mogłem za dużo podłączyć??
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH