[B4 1Z] Gdzie znajduje się pompka centralnego zamka?
-
- Forum Audi 80
[B4 1Z] Gdzie znajduje się pompka centralnego zamka?
Powitać wszystkich Mam problem. Otóż niewiem gdzie się znajduje pompka centralnego zamka w Audi B4 sedan. Możecie mi powiedzieć i np. pokazać zdjęcie gdzie się znajduje? Z góry dziękuję
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: tomek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
AdiGassler pisze:A ten materiał to całkowicie odchylić?
[ Dodano: 2014-11-02, 16:55 ]
A i do tego mam jeszcze inne pompki w drzwiach. Są czarne, a nie niebieskie i dużo dużo węższe, a dłuższe
tak odchylic i tam bedzie czarna obudowa tzn pompka do centralnego zamka zabezpieczone styropianem lub gabka.....
jesli co ci niedziała to najpierw sprawdz kable czy nie sa polamane.... bo ja miałem tak ze raz działa a raz nie i okazało sie ze miałem kable zlamane i przelutowałęm a teraz mi chodzi idealniejak jak ja chce.
co u ciebie sie dzieje?????
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
AdiGassler, a szukałeś podobnych tematów :?: http://www.google.com/cse?cx=partner-pu ... entralnego
-
- Forum Audi 80
Szuukałem i nicPieterB pisze:AdiGassler, a szukałeś podobnych tematów :?: http://www.google.com/cse?cx=partner-pu ... entralnego
[ Dodano: 2014-11-02, 20:33 ]
Cała pompka do wymiany Już kupiona i chciałem ją znaleźć, ale nie znalazłemTomcionerwus pisze:AdiGassler pisze:A ten materiał to całkowicie odchylić?
[ Dodano: 2014-11-02, 16:55 ]
A i do tego mam jeszcze inne pompki w drzwiach. Są czarne, a nie niebieskie i dużo dużo węższe, a dłuższe
tak odchylic i tam bedzie czarna obudowa tzn pompka do centralnego zamka zabezpieczone styropianem lub gabka.....
jesli co ci niedziała to najpierw sprawdz kable czy nie sa polamane.... bo ja miałem tak ze raz działa a raz nie i okazało sie ze miałem kable zlamane i przelutowałęm a teraz mi chodzi idealniejak jak ja chce.
co u ciebie sie dzieje?????
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
AdiGassler, wybacz ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć, patrz pierwszy temat jaki znalazłem i nawet fotka jest b3-b4-naprawa-centralnego-zamka-t13704.html
a na pewno masz ori centralny a nie dokładany elektryczny :?:AdiGassler pisze:Już kupiona i chciałem ją znaleźć, ale nie znalazłem
-
- Forum Audi 80
PieterB, elektryczny mam. Rozbierałem co się dało i nic. Po prostu szukałem i się wnerwiłem i założyłem temat. Popytałem m.in Krzysiek 84 czy też 123krzysiek123 ale nic to nie dało. muszę na tygodniu (jak audica będzie na placu) lub na weekendzie dokładniej poszukać. W piątek tata kupił pompkę wraz z licznikiem, a dziś szukaliśmy i szukaliśmy, ale to nic nie dało
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Silnik: 1.9 1Z