[Audi Coupe 2.0 Abk] Czerwony złośnik
[Audi Coupe 2.0 Abk] Czerwony złośnik
Witam
Dzisiaj chciałbym przedstawić wam swój nowy nabytek a mianowicie Audi 80 b4 coupe 2.0 115 km w bardzo ładnie utrzymanym stanie oczywiście poza małym problemem z lakierem ale każdy kto posiadał czerwony akryl wie o czym mówię.
Poza moim nowym nabytkiem posiadam także czerwoną B3 zaopatrzone w 5 cylindrowe NG charakteryzujące się przepięknym brzmieniem.
Audi coupe 2.0 Abk 115 km, niestety tylko 4 gary zamiast 5
Wyposażenie:
-lakier TornadoRot
-wspomaganie kierownicy
-elektryczne lusterka z podgrzewaniem
-elektryczny szyberdach
-felgi Borbet A 7,5" 16
-ABS z możliwością odłączenia
-elektrycznie regulowana wysokość świateł
-dodatkowe zegary doładowania, ciśnienia oraz temperatury
-Radio audi Gamma CC
Audica ma przejechane 217 tys oryginalnego przebiegu przynajmniej takie mam zdanie po sprawdzeniu ciśnienia na cylindrach. Posiadam do niej dokumenty wraz , które dostałem do auta przy zakupie. Technicznie auto w bdb stanie, poprzedni właściciel jeździł nim do puki nie powiększyła mu się rodzina i dlatego postanowił je sprzedać, dodatkowym atutem jest to iż auto dotarło do polski dopiero w 2009 roku i w Polsce zrobiła 35tyś km. Audi ma być realizacją marzeń dwóch osób mnie i mojego staruszka który zaraził mnie swoim młodzieńczym pragnieniem posiadania sportowego coupe i jest już jakiś plan do którego będziemy dążyć...
Plany:
-spryski lamp
-Borbet BS 9" 16 z polerowanym rantem
-zbliżenie go do matki ziemi zrobione
-AC/BC
-zamontowanie modułu Brem licht
-wyświetlacz temp.
-licznik us zrobione
-kierownica audi sport (taka jak w ur) zrobione
-białe kierunki zrobione
-czarna ramka grill'a zrobione
-czarne emblematy na klapie
-ładne brzmienie tłumika
-może jak dam rade to Blenda us 8-)
A oto zdjęcia:
Pażdziernik:
Przypadkiem trafił się wyświetlacz AC/BC i temp. a dodatkowo licznik w milach
A oto efekt
Dzisiaj chciałbym przedstawić wam swój nowy nabytek a mianowicie Audi 80 b4 coupe 2.0 115 km w bardzo ładnie utrzymanym stanie oczywiście poza małym problemem z lakierem ale każdy kto posiadał czerwony akryl wie o czym mówię.
Poza moim nowym nabytkiem posiadam także czerwoną B3 zaopatrzone w 5 cylindrowe NG charakteryzujące się przepięknym brzmieniem.
Audi coupe 2.0 Abk 115 km, niestety tylko 4 gary zamiast 5
Wyposażenie:
-lakier TornadoRot
-wspomaganie kierownicy
-elektryczne lusterka z podgrzewaniem
-elektryczny szyberdach
-felgi Borbet A 7,5" 16
-ABS z możliwością odłączenia
-elektrycznie regulowana wysokość świateł
-dodatkowe zegary doładowania, ciśnienia oraz temperatury
-Radio audi Gamma CC
Audica ma przejechane 217 tys oryginalnego przebiegu przynajmniej takie mam zdanie po sprawdzeniu ciśnienia na cylindrach. Posiadam do niej dokumenty wraz , które dostałem do auta przy zakupie. Technicznie auto w bdb stanie, poprzedni właściciel jeździł nim do puki nie powiększyła mu się rodzina i dlatego postanowił je sprzedać, dodatkowym atutem jest to iż auto dotarło do polski dopiero w 2009 roku i w Polsce zrobiła 35tyś km. Audi ma być realizacją marzeń dwóch osób mnie i mojego staruszka który zaraził mnie swoim młodzieńczym pragnieniem posiadania sportowego coupe i jest już jakiś plan do którego będziemy dążyć...
Plany:
-spryski lamp
-Borbet BS 9" 16 z polerowanym rantem
-zbliżenie go do matki ziemi zrobione
-AC/BC
-zamontowanie modułu Brem licht
-wyświetlacz temp.
-licznik us zrobione
-kierownica audi sport (taka jak w ur) zrobione
-białe kierunki zrobione
-czarna ramka grill'a zrobione
-czarne emblematy na klapie
-ładne brzmienie tłumika
-może jak dam rade to Blenda us 8-)
A oto zdjęcia:
Pażdziernik:
Przypadkiem trafił się wyświetlacz AC/BC i temp. a dodatkowo licznik w milach
A oto efekt
Ostatnio zmieniony 05 lis 2014, 18:34 przez Ripper_X, łącznie zmieniany 8 razy.
- Rastaman25
- Forum Audi 80
Wpadły nowe graty i dwie fotki dupowozów....
Abk dostało zawieszenie K.A.W. 60/40 a w B3 poleciała polerka rantów własnoręcznie
W końcu zmajstrowany ac/bc, temp i licznik w milach tylko jeszcze walczę z połową braku podświetlenia na prawo od ac/bc
Dodatkowo zdradzę że wjechało parę dodatkowych modów...
Abk dostało zawieszenie K.A.W. 60/40 a w B3 poleciała polerka rantów własnoręcznie
W końcu zmajstrowany ac/bc, temp i licznik w milach tylko jeszcze walczę z połową braku podświetlenia na prawo od ac/bc
Dodatkowo zdradzę że wjechało parę dodatkowych modów...