Mechanika i diagnozowanie jugo007
-
- Forum Audi 80
- Konstruktor
- Forum Audi 80
Bardzo polecam kolegę jugo, przekładka silnika to dla niego 'pikuś'- mógłby to robić z zawiązanymi oczami tak ogromną ma wiedzę o silniku ABK. Pełny profesjonalista. Robota wykonana wzorowo i solidnie. Nie dość że poprawia partacką robotę po innych to i swoimi częściami poratuję gdy trzeba. Przy okazji wymienione uszczelniacze zaworowe, guma na maglownicy i mnóstwo drobnostek pozostawionych przez partaczy mechaników. I smsem o 3 w nocy ucieszy michę gdy człowiek w robocie o postępach swoich prac. Cena jaką za to wszystko zapłaciłem jest bardzo ale to bardzo satysfakcjonująca, jak sobię pomyślę ile za to zapłaciłbym w warsztacie u tzw 'mechaników' to aż uśmiech się sam pojawia na twarzy
Bardzo polecam forumowicza jugo i wielkie dzięki za pracę włożoną w mojego białasa <ok>
Bardzo polecam forumowicza jugo i wielkie dzięki za pracę włożoną w mojego białasa <ok>
Polecam usługi elektromechaniczne Marka "Yugo007".
Nieco ponad miesiąc temu zamontował mi kompletną klimatyzację do cabrio w wersji Climatronic.
Dodatkowo bez problemu rozszerzył wyposażenie mojego cabrio o Auto Check i komputer pokładowy, tzw. AC/BC (przerobił nawet przedliftową manetkę przełączania funkcji na poliftową aby pasowało do mojego cabrio. Naprawił irytujące kłopoty z otwieraniem i zamykaniem szyb. Wymienił mikroskopijną żaróweczkę podświetlania termometru. Uruchomił podświetlanie zapalniczki i popielniczek (a ja nawet nie wiedziałem że to powinno świecić). Wykrył spalony bezpiecznik halogenów, dodał podświetlenie klawisza ABS, wymienił zepsuty klawisz otwierania szyby pasażera. Być może o czymś zapomniałem, ale to dowodzi, że po wizycie u Marka prawdopodobnie wszystkie drobne usterki zostaną zlikwidowane. Ułatwia to potężny zasób części począwszy od spinek, śrub i nakrętek, po elementy elektryczne, mechaniczne, zawieszenia, a nawet elementy nadwozia
Do prac mechanicznych Marek zaprosił Sebastiana z forum znanego jako "zzzagubiony" i w tym duecie prace przy moim cabrio szły z taką parą, że do dziś nie mogę wyjść z podziwu.
Przy okazji Marek podłączył się laptopem do komputera audi i zrobił kontrolną diagnostykę.
Załączam fotostory z wizyty u Yugo007:
Dla mnie ważne, że nic nie zostało połamane lub uszkodzone podczas demontażu i montażu części. Pracę przy aucie umila piękna okolica i w odpoczynek od miasta
Dziękuję Marku i Sebastianie za pomoc w budowie mojego auta marzeń! <ok>
Nieco ponad miesiąc temu zamontował mi kompletną klimatyzację do cabrio w wersji Climatronic.
Dodatkowo bez problemu rozszerzył wyposażenie mojego cabrio o Auto Check i komputer pokładowy, tzw. AC/BC (przerobił nawet przedliftową manetkę przełączania funkcji na poliftową aby pasowało do mojego cabrio. Naprawił irytujące kłopoty z otwieraniem i zamykaniem szyb. Wymienił mikroskopijną żaróweczkę podświetlania termometru. Uruchomił podświetlanie zapalniczki i popielniczek (a ja nawet nie wiedziałem że to powinno świecić). Wykrył spalony bezpiecznik halogenów, dodał podświetlenie klawisza ABS, wymienił zepsuty klawisz otwierania szyby pasażera. Być może o czymś zapomniałem, ale to dowodzi, że po wizycie u Marka prawdopodobnie wszystkie drobne usterki zostaną zlikwidowane. Ułatwia to potężny zasób części począwszy od spinek, śrub i nakrętek, po elementy elektryczne, mechaniczne, zawieszenia, a nawet elementy nadwozia
Do prac mechanicznych Marek zaprosił Sebastiana z forum znanego jako "zzzagubiony" i w tym duecie prace przy moim cabrio szły z taką parą, że do dziś nie mogę wyjść z podziwu.
Przy okazji Marek podłączył się laptopem do komputera audi i zrobił kontrolną diagnostykę.
Załączam fotostory z wizyty u Yugo007:
Dla mnie ważne, że nic nie zostało połamane lub uszkodzone podczas demontażu i montażu części. Pracę przy aucie umila piękna okolica i w odpoczynek od miasta
Dziękuję Marku i Sebastianie za pomoc w budowie mojego auta marzeń! <ok>
Witam wszystkich chce bardzo podziekować mojemu koledze ,którego poznałem przez forum tzn Jugo 007 .Miałem problem ze swoim abk i przy okazji wakacji spotkałem sie z Markiem (Jugo007) Panowie to skarbnica wiedzy ,Michał Anioł od audi 80 wie wszystko o tych autach.Jechałem prawie 400 km i sie opłacało ,moja lalunia falowała na obrotach,szarpała dużo paliła a na miejscu odkrył,że klima nie odprowadza wody.W jedną noc zrobił wszystko zdiagnozował i usunął usterki.Wiem ,że sie zachwycam ,ale jest kim facet jest skarbnicą wiedzy no i na dodatek ma mocną głowe polecam w skali od 1do 10 to daje 15 (GURU).Pozdrawiam
POLECAM Marka jest to osoba która ma nieprzeciętną wiedzę na temat problemów i bolączek naszych audi . W dodatku jest zdeterminowany i nie ustępliwy w naprawach ( walczy aż zrobi ) . Budowę i problem działania dachu w cabriolecie ma w jednym paluszku gdzie większość pseudo fachowców gdyba on po prostu naprawia . Jeśli masz problem z audi w cabrio i nie tylko to jest osoba która pomoże naprawi i zrobi to lepiej niż fabryka . Nie raz z Markiem rozmawiałem , pomagał rozwiązać i naprawić nie jedną upierdliwą usterkę , robi to z pedantyczną precyzją . Cóż więcej można napisać polecam i na pewno nie jeden raz będę korzystał z Juga usług gdyż nie widzę innej tak kompetentnej osoby do grzebania w cabrioletach jak on . :!:
-
- Forum Audi 80
Mechanika dachu elektrycznego - jugo
witam polecam goraca kolege jugo
naprawil juz 3 dachu elektryczne wlacznie z moim
podmienil rowniez i spasowal moj nowy dach
posiada wszystkie rozpracowane schematy elektryki
posiada praktycznie caly komplet jako czesci zamienne na podkladke do 6 jak i do 8 zaworowego dachu
naprawil juz 3 dachu elektryczne wlacznie z moim
podmienil rowniez i spasowal moj nowy dach
posiada wszystkie rozpracowane schematy elektryki
posiada praktycznie caly komplet jako czesci zamienne na podkladke do 6 jak i do 8 zaworowego dachu
- Konstruktor
- Forum Audi 80