Jak kupisz u DIDO to sie nie klei tylko one są zaginane <ok>Jakim klejem najlepiej przykleić te ringi?
[B3, B4] Ringi do zegarów
[80 B4 ABT] Prosze o pomoc przy rezaniu zegarow
Witam serdecznie posiadam dodatkowe zegary ale zastanawiam sie czy z zegarow od audi a6 http://picasaweb.google.pl/ikceduh/A6li ... 7941921234 da sie sciagnac jakosc te srebrene ramki i zalozyc do moich dodatkowych zegarow(w koncy i jedne i 2 maja te same wymiary tylko roznia sie ramkami) bardzo prosze o pomoc,nie che w ciemno kupowac zegarow i okaze sie ze nie ma opcji dcemontarzu tych srebrnych ramek dla tego pisze do was o pomoc
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Ile zajmuje mniej więcej rozłożenie, założenie ringów i złożenie licznika?Dregan pisze:te z allegro poza allegro wysyłka gratis przez was się pokusiłem i zamówiłem
Można coś 'popsuć'? Czy te ringi wchodzą na zegary po samym ściągnięciu plastikowej szybki?
Będę musiał dokładnie przeczytać: https://audi80.pl/b3-b4-sciaganie-li ... t47647.htm żeby nic nie rozwalić :mrgreen:
Oo, tu znalazłem odpowiedz na wszystko:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam wszystkich
mam do kolegów wielką prośbę , jesteśmy w trakcie robienia nowej strony www
www.didotuning.pl , potrzebowalibyśmy kilka ładnych zdjęć do wykorzystania na naszej stronie , audi b3/b4 c4 ewentualnie dodatkowe zegary w konsoli oczywiście ze zgodą na publikacje:)
kiedyś wykorzystaliśmy zdjęcie licznika z naszymi ramkami ale nie zrobione przez nas właściciel zdjęcia zrobił wielką awanture:)
niestety nie miałem czasu przejżeć wszystkiego co piszecie obił mi się temat ramek do audi b2 - oczywiście jeżeli ktoś jest zainteresowany wykonamy
co do zdjąć miło by było - jeżeli ktoś chciałby pomóc ppodaje adres @ dido@didotuning.pl i z góry dziękuje za współpracę
mam do kolegów wielką prośbę , jesteśmy w trakcie robienia nowej strony www
www.didotuning.pl , potrzebowalibyśmy kilka ładnych zdjęć do wykorzystania na naszej stronie , audi b3/b4 c4 ewentualnie dodatkowe zegary w konsoli oczywiście ze zgodą na publikacje:)
kiedyś wykorzystaliśmy zdjęcie licznika z naszymi ramkami ale nie zrobione przez nas właściciel zdjęcia zrobił wielką awanture:)
niestety nie miałem czasu przejżeć wszystkiego co piszecie obił mi się temat ramek do audi b2 - oczywiście jeżeli ktoś jest zainteresowany wykonamy
co do zdjąć miło by było - jeżeli ktoś chciałby pomóc ppodaje adres @ dido@didotuning.pl i z góry dziękuje za współpracę
- quattroBandit
- Audi 80 Klub