Przywitaj się z nami
-
futrzak777
- Forum Audi 80

Witam ! Chcialbym pochwalic sie ze jestem szczesliwym posiadaczem audi 80 B3 z 89roku ale niestety nie bede oszukiwal was ani tym bardziej siebie- jestem zalamanym wlascicielem audi 80...
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez slim, łącznie zmieniany 1 raz.
Powitanie!
Witam wszystkich. Jestem Wojtek, mieszkam w Strzelcach Opolskich. Mam Audi 80 B3 1.8kat dokładnie nie wiem, który z dwóch modeli. W każdym razie 66kW rocznik '90. Jest to mój pierwszy samochód, który zakupiłem na zasadzie handlu wymiennego w zamian za nową pralkę Samsunga
Jeżdżę nim odkąd zdałem prawko. Jest to samochód rodzinny, który został zakupiony w salonie w Niemczech przez jednego z wujków, potem został odsprzedany drugiemu wujkowi i teraz posiadam go ja! Już wiem, że go nie sprzedam nigdy, albo padnie w trasie, albo sam zaliczę jakiegoś gonga ale z pewnością go nie sprzedam. Klasowe auto, dzięki któremu zrozumiałem, że przez całe moje życie będę związany tylko z tą marką. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum i liczę na pomoc w jego użytkowaniu bo trochę się tu gubię.
![Obrazek]()

-
adrian45944
- Forum Audi 80

-
MartinBlank
- Forum Audi 80

Witam,
nie jestem jeszcze posiadaczem Audi ale chcę nabyć takowy samochód, choć nietypowy bo wersję B1. Typ 80 z tych chromem i okrągłymi światłami wygląda zajefajnie.
nie jestem jeszcze posiadaczem Audi ale chcę nabyć takowy samochód, choć nietypowy bo wersję B1. Typ 80 z tych chromem i okrągłymi światłami wygląda zajefajnie.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez MartinBlank, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej jestem Kuba. Pochodzę z Łodzi i obecnie tam studiuję 
Posiadam Audi 80 B4 2.0 ABK z 1992r.
Kupiłem je w zapłakanym stanie i postanowiłem sobie odremontować
Na razie zrobione całe podwozie tj, wszystkie elementy zawieszenia, tarcze ,klocki, ręczny (którego w ogóle nie było
) no i teraz wziąłem się za mechanikę, a na końcu zostawię sobie wygląd zewnętrzny 
Rezultaty oczywiście przedstawię na forum
Posiadam Audi 80 B4 2.0 ABK z 1992r.
Kupiłem je w zapłakanym stanie i postanowiłem sobie odremontować
Na razie zrobione całe podwozie tj, wszystkie elementy zawieszenia, tarcze ,klocki, ręczny (którego w ogóle nie było
Rezultaty oczywiście przedstawię na forum
Re: witam mam na imie Andrzej mieszkam w siemianowicach sl
Witam wszystkich mam na imie Andrzej mieszkam w siemianowicach slaskich mam 80 1.6 td :-D
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez andbus, łącznie zmieniany 1 raz.