jutro sprawdzę jaki to model tego przełącznika bo dziś już ciemno jak w d... ;D , nie no na pewno musi być ke-stop sadzę po tym że właśnie jeden kabelek pod kierownicą jest luźny wcześniej był podłączony to tego prowizorycznego przełączania gaz-pb , hmm jutro spróbuje podjechać do tego gazownika i umówić się żeby mi na to zobaczył
sorki ze nie odpisywałem dłuższy czas ale nie miałem dostępu do kompa
[ Dodano: 2014-12-01, 13:24 ]
Witam , byłem u gazownika i powiedziałem mu jest 5 i zrobić test ze odłączył gaz no i samochód zgasł czyli nie chodzi na dwóch paliwach , sprawdzał przekaźnik od gazu i jest okej , wszystko było dobrze , zobaczymy czy mi ubędzie paliwa zalałem za 2dychy zobaczymy , ale i tak mnie coś nie pasuje bo jak jest na gazie a nie mam PB to pali trochę ciężej a jak mam PB to pali na LPG od szczała i to jest dziwne , ostatnio zanim jeszcze ten post napisałem to jak jechałem i w pewnym momencie LPG mi się skończył to musiałem na PB przełączyć czyli teoretycznie nie działa na dwóch paliwach bo inaczej bym nie musiał przełączać na PB z LPG jak by działał na dwóch paliwach

nie wiem to jakaś dobra zagadka jest :shock: ? a może przez to ze pompka pracuje i robi ciśnienie to gdzieś boczkiem paliwko ucieka ?? :idea:
[ Dodano: 2014-12-01, 13:27 ]
a jest jeszcze jakiś przekaźnik pompki inny niż ten co jest w skrzynce z bezp. ? aha i w ogóle ja mam o numerze 214 a niektórzy mówią ze powinien być 215 z gniazdem na bezpiecznik ? jak myślicie ??