audi achtzig by dydo vol.2 2.8 AAH Quattro
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Miejsca w dowodzie mam jeszcze duzo :mrgreen: szuan, chciałem Ci suprise zrobic
IC69 też sie cieszę, nawet nie wiesz co to było byc trzy miesiące bez 80tki :mrgreen:
joandaw nic sie nie zacznie
dzieki za dobre słowo :oops: dobrze że klubowych ramek nie sprzedałem, tylko teraz nie wiem czy czarna blacha do nich się zmieści :roll:
IC69 też sie cieszę, nawet nie wiesz co to było byc trzy miesiące bez 80tki :mrgreen:
joandaw nic sie nie zacznie
dzieki za dobre słowo :oops: dobrze że klubowych ramek nie sprzedałem, tylko teraz nie wiem czy czarna blacha do nich się zmieści :roll:
A co, aż tak się zmieniłem że mnie nie poznałeś? :mrgreen:dydo85 pisze:tylko nie mów że Ty szłeś z ta panią o obchodziłeś auto na około i patrzyłeś do środka
Dokładnie tak - nie mogłem się napatrzeć na to auto, myślałem że gdzieś się znajdziesz - ale cóż, obszedłem się smakiem;)
Ja stałem przy wjeździe po lewej stronie, pewnie też nie widziałeś :mrgreen:
Ale spokojnie, na mikołajkowym będziemy także będzie okazja się spotkać i pogadać;)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Aud z allegro
widzialem to zielone audi na allegro rozwazalem jego kupno ale mnie ubiegles
ja i tak tydzień szybciej chciałem jechać ale dałem sobie na wstrzymanie z powodu dnia zadusznych.Grzechu80 pisze:widzialem to zielone audi na allegro rozwazalem jego kupno ale mnie ubiegles
no i przyszedł czas na prace eksplatacyjne... Audi dostało na tył nowe tarcze z klockami, nowe klocki przód, kompletny rozrządzik, filtry , oleje.
operacja przeprowadzana w jugogarage
-
- Audi 80 Klub