[B4 2.0 ABK] wypłowiała deska
- Vigasyu
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
[B4 2.0 ABK] wypłowiała deska
witam do mojej niuni wpadły ostatnio parapety ale powstał problem gdyż deska jest troszkę wypłowiała od słońca i różni się odcieniem czym można to zrównać ???
- jacek199315
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
mozna sobie probowac to na rozne sposoby tlumaczyc, ale elektryka zalezna jest od rączek a nie calych boczków, u mnie jest identyczna sprawa, deska czarna boczki nibieskawe, ale nie tlumacze tego w zaden inny sposob jak tylko taki ze ktos wymienial cale wnetrze, tym bardziej ze cabrio wszystkie mialy elektryczne szyby
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
A widzial ktos caba zeby mial deske i boczki jednakowe ?
U mnie jest jak fabryka chciała i tez mam dwa odcienie i tych co znam a maja parapety tez maja dwa odcienie ale teori bedzie tyle co uzytkownikow
Dla autora tematu polecam kosmetyki firmy poorboy czy jakos tak nie pamietam nazwy ale niebieskie mleczko do tanich nie naleza ale sa swietne i to jak narazie procz pronto jedyny srodek ktory nie zostawia u mnie białych plam
U mnie jest jak fabryka chciała i tez mam dwa odcienie i tych co znam a maja parapety tez maja dwa odcienie ale teori bedzie tyle co uzytkownikow
Dla autora tematu polecam kosmetyki firmy poorboy czy jakos tak nie pamietam nazwy ale niebieskie mleczko do tanich nie naleza ale sa swietne i to jak narazie procz pronto jedyny srodek ktory nie zostawia u mnie białych plam