[ B4 2.3 NG ] Dziurawa chłodnica
[ B4 2.3 NG ] Dziurawa chłodnica
Witam.
Jak w temacie. Moja chłodnica wody mi lekko cieknie, bo mam dziurkę w niej od spodu przy mocowaniu. Miałem już spawane w tym miejscu, ale miałem pewną sytuację, która rozdrapała starą ranę. Mam już dość dolewania płynu i chce to pospawać. Poleci mi ktoś jakiś zakład w wawie który mi to załatwi? Chce do nich pojechać tym autem i u nich ją zdemontować i założyć i wrócić tym autem do domku.
W necie znalazłem jakiś zakład na Radzymińskiej 206. Zna ktoś ten zakład i może go polecić?
Zamówiłem niby nową chłodnicę wody, ale niestety przyszła nie taka jak trzeba a po drugie nie w takiej cenie a za tą co mi trzeba to już w ogóle kosmos mi cenę powiedzieli. W dodatku muszę jeszcze w piątek latać po wawie żeby ja zwrócić i odzyskać kasę.
Pomóżcie jeśli potraficie.
Pozdrawiam.
Jak w temacie. Moja chłodnica wody mi lekko cieknie, bo mam dziurkę w niej od spodu przy mocowaniu. Miałem już spawane w tym miejscu, ale miałem pewną sytuację, która rozdrapała starą ranę. Mam już dość dolewania płynu i chce to pospawać. Poleci mi ktoś jakiś zakład w wawie który mi to załatwi? Chce do nich pojechać tym autem i u nich ją zdemontować i założyć i wrócić tym autem do domku.
W necie znalazłem jakiś zakład na Radzymińskiej 206. Zna ktoś ten zakład i może go polecić?
Zamówiłem niby nową chłodnicę wody, ale niestety przyszła nie taka jak trzeba a po drugie nie w takiej cenie a za tą co mi trzeba to już w ogóle kosmos mi cenę powiedzieli. W dodatku muszę jeszcze w piątek latać po wawie żeby ja zwrócić i odzyskać kasę.
Pomóżcie jeśli potraficie.
Pozdrawiam.
- jacek199315
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80
Zamienniki to ujnia straszna.I sa ciensze.Pozatym trzeba zaslepiac jeden otwor.No zalezy jeszcze co i jak i jaki zamiennik.Te ktore ja spotkalem tak mialy.Majac kiedys NG chlodnica to byl jeden z lepszych zakupow.Kupilem ori Behra wlasnie i mialem pozniej SWIETY spokoj z ukladem chlodzenia,przegrzewaniem,ubytkami plynu chlodniczego itp.Z zakupu chlodnicy cieszylem sie jak z zakupu luster RS2 :mrgreen:
Wtedy cos kolo 100 zl.Ale zalezy gdzie masz dziure bo jak na tym laczeniu elementu mocujacego chlodnice tam na dole to ciezko bedzie.To z rachi ze pracuje lubi pekac ponownie.Ja polecam kupic nowa,Cena spora ale masz swiety spokoj.I nie bierzcie uzywek-raz po montazu takiej NG sie gotowalo.A chlodnica byla plukana,odkamieniana,cudowana i nic to nie dalo.