[all] podswietlenie półeczki za lewarkiem biegów
[all] podswietlenie półeczki za lewarkiem biegów
Witam rezanko z powodów totalnej nudy, pomysł zapożyczony z audi a3 gdzie to chyba było ori , ostatnio to zauważyłem w A3 kolegi i mi się spodobało .. prosta sprawa a fajny efekt moim zdaniem, wystarczy kawałek taśmy led prąd jest na miejscu od podświetlenia popielniczki czyli włancza się razem z pozycyjnymi jak i można regulować jasność razem z deską
zdjęcie robione z lampą .. w ciemności sie ładnie komponuje z podświetleniem deski i radia
zdjęcie robione z lampą .. w ciemności sie ładnie komponuje z podświetleniem deski i radia
trzeba odkrecić ten element gdzie jest zapalniczka (jedna srubaka na klucz 8 ) i wpiąć sie w kabelki od oswietlenia , ja miałem o tyle ułatwione ze już wczesniej miałem wyprowadzone kabelki od popielniczki pod tunelem do podświetlenia tylnej popielniczki to tylko założyłem kosteczke pod tunelem i tyle . tasma led jest samoprzylepna. tam jest taka płaska powierzchnia za popielniczką idealna do przyklejenia .. naklejanie na spód popielniczki nie jest najlepszym pomysłem bo w momencie otwierania cięgnie kabelki
-
- Forum Audi 80
@Wojtaczek- pomyśl o zmianie podświetlania radia na czerwony. Gdzieś opisywałem to na forum- może u Ciebie też da się tak zrobić, trzeba rozkręcić panel i sprawdzić. Mi niebieskie podświetlanie bardzo nie pasowało do czerwonych lampek w audi. 5 minut roboty, a efekt świetny. Za twój patent muszę się zabrać, bo często szukam tam czegoś po omacku
-
- Forum Audi 80