Panowie glownie rozbierajacy cabrio
Poszukuj informacji na temat tego czy fotele recaro z pasami
Mozna przelozyc bezinwazyjnje do caba ze zwyklymi i odwrotnie
Oco dokladnie chodzi .... trafi sie moze okazja podmienic recaro za moje z doplata
Właściciel tego cabrio stwierdzil ze jesli jammu dam swoje fotele i boczki tyl to nic mu to nie da bo podobno nie mozna zamontowac tam pasow tak jak sa u mnie czyli pod boczkiem twierdzi ze brakuje tam jakiegos elementu w budzie do montazu
czy jest mozliwe ze wychodzily dwa rodzaje budy ??
Czy poprostu czegos nie dopatrzyl
troche za daleko mam zeby jechac poogladac jak to tam wyglada
[/i]
[B4 2.6 ABC] cabrio a fotele recaro
-
- Forum Audi 80
Re: cabrio a fotele recaro
czuje się wywołany do tablicy powiem tak bez części podłogi nie zamontujesz tych foteli , mocowanie jest częścią podłogi trzeba wyciąć rozwiercić przespawać i wtedy zamontować fotele . Same mocowania są w podłodze a nie jak w normalnym cabrio po boku progu i tunelu środkowego , myślę że ciężko może być to zamontować ( bez podłogi) ze względu na to że w te otwory w podłodze bezpośrednio przykręcasz szyny od foteli , ponadto jak zrobisz za wysoko to po prostu fotel zaprze się o dach bo i tak normalnie mieszczą się na styk . Boczki tylne również są inne bo nie ma pasa a tak poza tym reszta okey .zzzagubiony pisze:Panowie glownie rozbierajacy cabrio
Poszukuj informacji na temat tego czy fotele recaro z pasami
Mozna przelozyc bezinwazyjnje do caba ze zwyklymi i odwrotnie
Oco dokladnie chodzi .... trafi sie moze okazja podmienic recaro za moje z doplata
Właściciel tego cabrio stwierdzil ze jesli jammu dam swoje fotele i boczki tyl to nic mu to nie da bo podobno nie mozna zamontowac tam pasow tak jak sa u mnie czyli pod boczkiem twierdzi ze brakuje tam jakiegos elementu w budzie do montazu
czy jest mozliwe ze wychodzily dwa rodzaje budy ??
Czy poprostu czegos nie dopatrzyl
troche za daleko mam zeby jechac poogladac jak to tam wyglada
[/i]
-
- Forum Audi 80
co do mocowania pasa obawiam się , że w budzie z fotelami recaro nie ma , ale dzisiaj sprawdzę bo nie zwróciłem uwagi boczek tylny nie ma miejsca na wyjście pasów gdyż one są w fotelu bezpośrednio z napinaczem .zzzagubiony pisze:looooooooooooo matko boska ;/
czyli mocowanie pasow jest takie samo
za to cale mocowanie foteli jest inne jaka padaka ....
czyli jednym slowem olac ten temat ?
-
- Forum Audi 80
no bo pewnie brakuje w karoserii mocowania pasów , sądzę ze w aucie bez recaro to spokojnie je zamontujesz zaś w aucie gdzie były recaro orginalnego wnętrza nie wsadzisz ze względu na pas mocowany do karoseriizzzagubiony pisze:no wiem ze w fotelu
ale gosciu wlasnie stwierdzil ze chcial juz to kiedys sprzedac ale nie umial zamocowac pasa w bude bo podobno czegos tam nie ma
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80