Takie se B2 do latania na wsi i lansu pod remizą
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Kolor nie jest to typowy biały dostawczak, wygląda nieco lepiej mimo tego że to ciągle biały ale taki siadł mi dobrze. Zawsze lubiłem białe auta, sam miałem takie... ciągle myślałem że na B2 będzie nieco za nowoczesny ale po uzbrojeniu budy w resztę gratów będzie dobrze.
Wujo, rezygnuje z wszystkich bajerów elektrycznych i wyposażenia. Ma być surowo i dobrze wyglądać z zewnątrz.
Wujo, rezygnuje z wszystkich bajerów elektrycznych i wyposażenia. Ma być surowo i dobrze wyglądać z zewnątrz.
Wielki szacunek za wkład pracy pieniędzy i serca
A mi kolor odpowiada pewnie teraz w "surowym" stanie nie ma wyrazu ale jak pójdą zderzaki lampy itp nabierze fajnego wyglądu
Dla mnie minusem jest klatka ja wolałbym żeby to była taka cichociemna b2-ka do latania i połykania nowych fur a po wydaniu takiej kasy na auto a nie oszukujmy się taki projekt pochłania kupę kasy i czasu napewno nie startowałbym w żadnych imprezach pt. KJS itp. Szkoda by mi było nawet jakbym zarysował taką furę i dla tego taka klatka dla mnie była by zbędna
Nie bierz tego do serca to tylko takie moje przemyślenia i pewnie się nie znam <ok>
Ale cały czas kibicuje ci w tym projekcie i z miłą chęcią oglądam twoje dalsze postępy <ok>
A mi kolor odpowiada pewnie teraz w "surowym" stanie nie ma wyrazu ale jak pójdą zderzaki lampy itp nabierze fajnego wyglądu
Dla mnie minusem jest klatka ja wolałbym żeby to była taka cichociemna b2-ka do latania i połykania nowych fur a po wydaniu takiej kasy na auto a nie oszukujmy się taki projekt pochłania kupę kasy i czasu napewno nie startowałbym w żadnych imprezach pt. KJS itp. Szkoda by mi było nawet jakbym zarysował taką furę i dla tego taka klatka dla mnie była by zbędna
Nie bierz tego do serca to tylko takie moje przemyślenia i pewnie się nie znam <ok>
Ale cały czas kibicuje ci w tym projekcie i z miłą chęcią oglądam twoje dalsze postępy <ok>
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wiesz Dyzio na czym polega problem, że buda B2 quattro jest strasznie delikatna. To nie nowa konstrukcja... Dodajmy do tego cały zawias na poliuretanie, wszystkie poduszki poliuretan, grube lagi na powietrzu czyli dość sztywno, 400-500km pod maską więc buda nie będzie miała lekko. Wszystkie dodatkowe rozpórki są raczej wskazane. Startować w KJSach absolutnie to auto nie będzie
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Coś tam powoli składam, więcej informacji w miarę na bierząco znajdziecie na https://www.facebook.com/B2TurboQuattro
Pozdrawiam.
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt: