Audi 80 b3 1.8S by Seba
Audi 80 b3 1.8S by Seba
Witam na forum jestem nowy swoją audi kupiłem 2 tygodnie temu. I mam do was pytanie co zmienić żeby lepiej się prezentowała?
Ostatnio zmieniony 19 lut 2015, 16:34 przez sebo95, łącznie zmieniany 1 raz.
- Methafedron
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- Methafedron
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Najpierw proponuje dopieścić technicznie,wszystko co trzeba naprawić/wymienić/wypucować. Odrazu zacznie się wyróżniać. Aby autko zwracało troszke uwage wystarczy (offkors moim zdaniem) na start:
ramki sciemnic na froncie+dymione kierunki (diametralnie,ale w subtelny sposób zmienia wizerunek)
lub kierunki białe,odwierzą i odmłodzą wygląd
sciągnąć emblemy z dupki
no i oczywiście dobrą felę wrzucić.
Niewiem jak tam z 16 czy 17, ja sie boje takie chać bo mam 15 i oponki 205/60, gumy usztywniające w tylnych amorach, i jak mam na tylnej kanapie pasazerow to na wybojach obciera o nadkola...
Ewentualnie cos z tylnymi lampami zrobić-kieruny avant
blenda audi 90
hella black/seima treser
us/japan style
czy nawet ladnie okleic folią sciemniajaca czarna
albo czerwoną
ori czerwono-bialo-pomaranczowe nie są ladne jak dla mnie i nie zwracaja uwagi bo takich 80tek jeżdzi mnóstwo.
No ale to już od gustu zależy, niektórzy wola zachować ori tył-nic do tego nie mam-ważne aby sie właścicielowi podobało :mrgreen:
Pużniej już łapniesz chęć zmian, każdy ma to prędzej czy puźniej,ciągle chce więcej jeśli pokocha swoje autko i złapie manię.
Zespolaki
soczewki
kierownica od eSy/Coupe
lub s4
grill bez znaczka
kamei
znaczek malowany na czarno
czy w kolor
gleba na kicie/gwincie/airride.
Zderzaki w kolorze nadwozia lub od 90
kamei
coupe
Wszystko zalezy od funduszu. Założę się, że u grubej części klubowiczów stoi w pokoju świnka-skarbonka z napisem "na gwint" hehe
I nie zapomnij o najważniejszym: wlepie klubowej <ok>
Miłego modzenia i czekam na rezultaty:)
ps. Mam nadzieje, że żaden z klubowiczów sie nie obrazi za użycie fotek jego autka jako przykład:)
ramki sciemnic na froncie+dymione kierunki (diametralnie,ale w subtelny sposób zmienia wizerunek)
lub kierunki białe,odwierzą i odmłodzą wygląd
sciągnąć emblemy z dupki
no i oczywiście dobrą felę wrzucić.
Niewiem jak tam z 16 czy 17, ja sie boje takie chać bo mam 15 i oponki 205/60, gumy usztywniające w tylnych amorach, i jak mam na tylnej kanapie pasazerow to na wybojach obciera o nadkola...
Ewentualnie cos z tylnymi lampami zrobić-kieruny avant
blenda audi 90
hella black/seima treser
us/japan style
czy nawet ladnie okleic folią sciemniajaca czarna
albo czerwoną
ori czerwono-bialo-pomaranczowe nie są ladne jak dla mnie i nie zwracaja uwagi bo takich 80tek jeżdzi mnóstwo.
No ale to już od gustu zależy, niektórzy wola zachować ori tył-nic do tego nie mam-ważne aby sie właścicielowi podobało :mrgreen:
Pużniej już łapniesz chęć zmian, każdy ma to prędzej czy puźniej,ciągle chce więcej jeśli pokocha swoje autko i złapie manię.
Zespolaki
soczewki
kierownica od eSy/Coupe
lub s4
grill bez znaczka
kamei
znaczek malowany na czarno
czy w kolor
gleba na kicie/gwincie/airride.
Zderzaki w kolorze nadwozia lub od 90
kamei
coupe
Wszystko zalezy od funduszu. Założę się, że u grubej części klubowiczów stoi w pokoju świnka-skarbonka z napisem "na gwint" hehe
I nie zapomnij o najważniejszym: wlepie klubowej <ok>
Miłego modzenia i czekam na rezultaty:)
ps. Mam nadzieje, że żaden z klubowiczów sie nie obrazi za użycie fotek jego autka jako przykład:)
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- Methafedron
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
paweloli ładny egzemplarz ja zostawił bym go jak najbliżej serii
Methafedron http://images67.fotosik.pl/448/ca5fd4440e2228cemed.jpg to nie zderzak coupe tylko S2
Methafedron http://images67.fotosik.pl/448/ca5fd4440e2228cemed.jpg to nie zderzak coupe tylko S2