Ranty od razu wczoraj pomalowałem na biało i założyłem na felgi teraz wydaje się większy nacią i większy rant jeszcze muszę dwa ranty kupić na przód.
[ Dodano: 2014-06-04, 22:50 ]
Siemano i w końcu wyjąłem " worek ziemniaków z bagażnika " a mianowicie obniżyłem przód o około 2,5 cm i z przodu jest teraz około -65mm niżej od serii ale jeszcze szukam sprężyn - 60 bo ze dwa centymetry jeszcze nizej bym chciał zejść. Swoje audi obniżyłem poprzez przerobienie nieco przedniej kolumny, czyli obcięłem dolny talerzyk na którym opiera się sprężyna i przyspawałem go najniżej jak się tylko dało aby opierał się o ten wąs od końcówki kierowniczej. i kilka zdjęć jak to wygląda teraz jutro porobię jeszcze zdjęcia z bliska żeby dokładnie było widać o ile jest nizej. Oczywiście wkłady zostały stoczone o jakieś 5 cm co by sprężyna nie była luźna.
Dzisiaj też korzystając z wolnego czasu i paru wolnych groszy wyrezałem sobie trezci stop 80cm z pasków led czerwonych i bardzo mi się to podoba tylko z czegoś muszę dorobic obudowę na dole ponieważ oświetlaja tylna półkę a to mi się nie podoba więc to zmienię