[B4 ALL] Pomarańczowe migacze w B4 - VT + foto
[B4 ALL] Pomarańczowe migacze w B4 - VT + foto
Cześć, mam już zamówione i jutro odbieram pomarańczowe migacze do mojej B4. Co o tym sądzicie? Czy będę przez Was wyklęty? Przed zakupem zrobiłem sobie prymitywny Virtual Tuning, żeby zobaczyć, jaki będzie efekt. Moim zdaniem wygląda nieźle. Podeślę zdjęcia efektu końcowego, jak założę klosze. Jak wyjdzie bzdura, to wrzucę białe. 40 zł to nie koniec świata.
Ostatnio zmieniony 23 gru 2014, 20:49 przez szychu, łącznie zmieniany 1 raz.
tylko w takiej opcji one pasują http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 080108.jpg
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Monster_C4
- Forum Audi 80
Jeżeli nie chcesz iść w "standard" czyli zespolone/soczewki, bo drogo to mi się podoba.
Plus jest taki, że odróżnia się od serii - mam do tego sentyment, bo w setce celowo robiłem pomarańczowe kierunki i żółte halogeny.
Minus jest taki, że wygląda jak ubogo złożone po stłuczce, chyba że jest częścią większej całości / planu na samochód.
Plus jest taki, że odróżnia się od serii - mam do tego sentyment, bo w setce celowo robiłem pomarańczowe kierunki i żółte halogeny.
Minus jest taki, że wygląda jak ubogo złożone po stłuczce, chyba że jest częścią większej całości / planu na samochód.
- GreenNatural
- Forum Audi 80