Witam, jak wiadomo mam audi 80 b4 1.9 MTDI i tu zaczyna sie problem :
nie mam swiatel wstecznego, czujnik jest w skrzyni ale nie moge znalesc wtyczki od instalacji auta
jest to przekladka z benzyny na diesela (poprzedni wlasciciel to zrobil troche nieudolnie)
chcialbym zlokalizowac wtyczke gdzie ona moze byc ? pod akumulatorem ?
prosilbym o zdjecie posiadacza sprawnej instalacji bym wiedzial gdzie mam szukac wtyczki wraz z instalacja
silnik jest 1.9 MTDI a buda jest od 2 L benzyniaka moze wtyczki sa inne ?
[B4 1.9 TDI] [2.0] Wtyczka czujnika biegu wstecznego
- srebrnastrzala
- Forum Audi 80
- Imię: Paweł
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- srebrnastrzala
- Forum Audi 80
- Imię: Paweł
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
ok mam jedno przypuszczenie pod aku jest kilka roznych wtyczek ale przypietych chyba trytka pod akumulatorem takze musze jutro go wykrecic i wtedy zobacze, dziekuje za naprowadzenie
a wiec jest problem :
nie ma nigdzie wtyczki pasujacej do czujnika wstecznego, (mam przekladke z benzyny 2 l na 1.9 MTDI minimum elektroniki)
w bagazniku mam chyba nawet komputer od benzyniaka :shock:
pod akumulatorem mam kilka luznych wtyczek ale zadna nie pasowala bo sa za waskie ;/
prosze o pomoc bo musze jezdzic na wstecznym z przeciwmgielnych (zamienione zarowki)
[ Dodano: 2014-12-20, 15:16 ]
na allegro widze ze sa rozne szerekosci czujnikow wstecznego ;/ dodam ze silnik mam z passata b5 niby
a wiec jest problem :
nie ma nigdzie wtyczki pasujacej do czujnika wstecznego, (mam przekladke z benzyny 2 l na 1.9 MTDI minimum elektroniki)
w bagazniku mam chyba nawet komputer od benzyniaka :shock:
pod akumulatorem mam kilka luznych wtyczek ale zadna nie pasowala bo sa za waskie ;/
prosze o pomoc bo musze jezdzic na wstecznym z przeciwmgielnych (zamienione zarowki)
[ Dodano: 2014-12-20, 15:16 ]
na allegro widze ze sa rozne szerekosci czujnikow wstecznego ;/ dodam ze silnik mam z passata b5 niby