audi achtzig by dydo vol.2 2.8 AAH Quattro
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
gratki zakupu. zacofany jestem to dopiero dotarłem tutaj.
Kolor to przyznam żeś sieknał fest. Nie było męskich tylko taki damski? hehehe
A tak serio będzie fajnie się kolorek prezentował w pakiecie S2.
Graty masz z zielonego czy poszły w świat i puzzle zaczynamy od nowa?
Wypust widzę niby końcowy ale nie do końca ostatni czyli decha, kiera, pająk i schowek wyjeżdżany nie otwierany - przedostatni wypust czyli pierwsza połowa 1994.
Przy rozrządzie zmieniłeś przy okazji schowany za nim termostat?
[ Dodano: 2014-12-16, 00:08 ]
ps. znaczek quattro w grillu o szczebelek niżej daj.
[ Dodano: 2014-12-16, 00:10 ]
One szły w jakimś okresie czy zależnie od opcji czy jak?
Ciekawe jaka różnica w numerze seryjnym twój a mój. Mój ma kwiecień chyba miesiąc produkcji i pierwszą rejestrację.
Kolor to przyznam żeś sieknał fest. Nie było męskich tylko taki damski? hehehe
A tak serio będzie fajnie się kolorek prezentował w pakiecie S2.
Graty masz z zielonego czy poszły w świat i puzzle zaczynamy od nowa?
Wypust widzę niby końcowy ale nie do końca ostatni czyli decha, kiera, pająk i schowek wyjeżdżany nie otwierany - przedostatni wypust czyli pierwsza połowa 1994.
Przy rozrządzie zmieniłeś przy okazji schowany za nim termostat?
[ Dodano: 2014-12-16, 00:08 ]
ps. znaczek quattro w grillu o szczebelek niżej daj.
[ Dodano: 2014-12-16, 00:10 ]
Potrafi mi ktoś wytłumaczyć kiedy szły UN4 a nie VDO? u mnie też były UN4 jak kupiłem.dydo85 pisze:Pomału działamy , ringi musiały trafić obowiązkowo
Ciekawe jaka różnica w numerze seryjnym twój a mój. Mój ma kwiecień chyba miesiąc produkcji i pierwszą rejestrację.
Wnioskuje że liczniki UN4 montowali dopiero od 1994 roku. Pewnie poszło o kasę i zmienili producenta zamiast VDO. UN4 produkowano w UK. Patrząc na zegary widać że są do siebie podobne. Jednak jest mała różnica w wyglądzie cyfr. Osobiście wole VDO bo jest lepiej dopracowany i mniej awaryjny niż UN4.eSPe pisze:...
[ Dodano: 2014-12-16, 00:10 ]Potrafi mi ktoś wytłumaczyć kiedy szły UN4 a nie VDO? u mnie też były UN4 jak kupiłem.dydo85 pisze:Pomału działamy , ringi musiały trafić obowiązkowo
U mnie (12.1991) też siedzi UN4, także ciężko stwierdzić kiedy one zaczęły lądować w 80'tkach.KORU pisze:Wnioskuje że liczniki UN4 montowali dopiero od 1994 roku. Pewnie poszło o kasę i zmienili producenta zamiast VDO. UN4 produkowano w UK. Patrząc na zegary widać że są do siebie podobne. Jednak jest mała różnica w wyglądzie cyfr. Osobiście wole VDO bo jest lepiej dopracowany i mniej awaryjny niż UN4.eSPe pisze:...
[ Dodano: 2014-12-16, 00:10 ]Potrafi mi ktoś wytłumaczyć kiedy szły UN4 a nie VDO? u mnie też były UN4 jak kupiłem.dydo85 pisze:Pomału działamy , ringi musiały trafić obowiązkowo
Dydo moje gratulacje - trafiłeś niezłego rodzyna ... i dobrze ... że wpadł akurat w Twoje ręce Powodzenia !
obstał się zbiorniczek na dwie pompki wraz z nimiKolczat pisze:Espe, ze starego avanta rozsprzedał wszystko takze od nowa, ale to dobrze wiecej frajdy, mniej kasy na koncie ale na biednego nie trafilo :mrgreen:
na obecna chwile chce tylko kilka rzeczy do środka włożyć. Choc gdzies tam daleko w głowie chodzi mi pakiet S2 lecz bronie się przed nim ile mogę
co do licznika to wolałbym VDO
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK