Pozdrawiam
Przywitaj się z nami
Witam Serdecznie,
Mam na imię Łukasz i oprócz audi 80 B3 1986r. 1.8, kilka dni temu zrobiłem sobie gwiazdkowy prezent: audi 80 Cabrio 2.3 v5 B4 1992. Właśnie odnośnie tego ostatniego będę miał najwięcej pytań, jako że jego stan pozostawia wiele do życzenia. Mam nadzieje, że powoli i z Waszą pomocą doprowadzę go do odpowiedniego stanu.
Pozdrawiam wszystkich i przy okazji życzę:
Wesołych i spokojnych świąt!!
Mam na imię Łukasz i oprócz audi 80 B3 1986r. 1.8, kilka dni temu zrobiłem sobie gwiazdkowy prezent: audi 80 Cabrio 2.3 v5 B4 1992. Właśnie odnośnie tego ostatniego będę miał najwięcej pytań, jako że jego stan pozostawia wiele do życzenia. Mam nadzieje, że powoli i z Waszą pomocą doprowadzę go do odpowiedniego stanu.
Pozdrawiam wszystkich i przy okazji życzę:
Wesołych i spokojnych świąt!!
-
maciekbartek2
- Forum Audi 80

-
cabrio_blue80
- Forum Audi 80

Witam.
Na imię mam Hubert. Od kilku dni jestem szczęśliwym właścicielem autka w które wiele serca włożył forumowicz Boberro ---> https://audi80.pl/audi-80-cabriolet- ... t87047.htm
Są już plany na dalsze działanie z Cabem
Na imię mam Hubert. Od kilku dni jestem szczęśliwym właścicielem autka w które wiele serca włożył forumowicz Boberro ---> https://audi80.pl/audi-80-cabriolet- ... t87047.htm
Są już plany na dalsze działanie z Cabem
Cześć
Mam na imię Jacław. Pochodzę ze śląska.
Swoją przygodę z Audi 80 rozpocząłem w wieku ok 4 lat
Do dziś, począwszy od B2, B3 aż po B4, choć jedna 80-ona znajduje się pod domkiem 
Serdecznie pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Szczęśliwego Nowego Roku.
Mam na imię Jacław. Pochodzę ze śląska.
Swoją przygodę z Audi 80 rozpocząłem w wieku ok 4 lat
Serdecznie pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Szczęśliwego Nowego Roku.
Ostatnio zmieniony 04 sty 2015, 16:05 przez JacCoupe, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam wszystkich serdecznie :)
Mam na imię Arek jestem z pięknej Chodzieży woj. Wielkopolskie. Posiadam czerwone Audi 80 Coupe z 89 roku 2,0 115 kM
. Auto posiada wszystko oprucz ABS ;D.