Planuje zmian foteli i mam taki dylemat co lepsze skóra kubełki czy recaro materiał? dużo czytałem i mam mętlik w głowie. Skóra mi się marzyła ale jasna a za recaro przemawia wygoda full elektryka.
Jakie są wasze zdania?
[All] Dylemat skóra czy materiał?
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
[All] Dylemat skóra czy materiał?
Ostatnio zmieniony 03 sty 2015, 16:52 przez Jarewa, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzysiek_kw15
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
a nie wchodzi w gre recaro obszyte z czasem skórą??
Sam osobiście mam skórę i muszę przyznać że w lato z klimą pocą się plecy... niestety taki urok. A w zimę zanim grzanie dup zacznie być odczuwalne tyłek odpada z zimna
Jedyne co przemawia za skórą to wygląd.
Elektryka jest fajnym gadżetem ale przecież nie zmieniasz ustawienia foteli za każdym razem.
Więc reasumując ablo recaro z alcantarą albo kubeł ze skórą
<ok>
Sam osobiście mam skórę i muszę przyznać że w lato z klimą pocą się plecy... niestety taki urok. A w zimę zanim grzanie dup zacznie być odczuwalne tyłek odpada z zimna
Jedyne co przemawia za skórą to wygląd.
Elektryka jest fajnym gadżetem ale przecież nie zmieniasz ustawienia foteli za każdym razem.
Więc reasumując ablo recaro z alcantarą albo kubeł ze skórą
<ok>
Ja osobiście nienawidzę skóry i czasem się dziwie że ludzie maja piękne materiałowe siedzenia a zakładają wydarte zniszczone stare skórzane
Chyba że ktoś obszywa nową skórą to ok jestem na tak
Osobiście też mam w a8 bananowe wnętrze skórzane i jak dla mnie to nie to wolałbym welur
Także tobie tez polecam jasne welurowe recaro z a6/s6 c4 wygoda i komfort takie jak miał niki u siebie
Ale to tylko moje zdanie nie musisz go brać do serca
Chyba że ktoś obszywa nową skórą to ok jestem na tak
Osobiście też mam w a8 bananowe wnętrze skórzane i jak dla mnie to nie to wolałbym welur
Także tobie tez polecam jasne welurowe recaro z a6/s6 c4 wygoda i komfort takie jak miał niki u siebie
Ale to tylko moje zdanie nie musisz go brać do serca
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Dokładnie. Opinie opiniami, ale najlepiej samemu wypróbować. Ja mam skórę, bo już była w aucie jak go kupiłem. Zimą ziębi, latem parzy, a na zakrętach tyłek się ślizga od drzwi do tunelu i s powrotem. Poza tym, fotel jest mega niewygodny - twardy i źle wyprofilowany, dlatego jakiś czas temu w miejsce mojego fotela, wstawiłem sobie standardowy welurowy.Ogoniasty pisze:W tej kwestii musisz raczej sam spróbować
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Czytałem że skóra bardzo droga w utrzymaniu kosmetyki itd. a i tak szybko niszczeje niż materiał bo materiał jest łatwa w utrzymaniu i dłużej służy. Fakt że już zdecydowałem przemówiła wygoda b na pewno recaro jest wygodniejsze od kubełków no i recaro materiał brak zniszczeń z skóra już widoczne użytkowanie szczególnie fotele kierowców.
będzie coś w ten deseń:)
będzie coś w ten deseń:)