[ b4 1,9 TDI 1Z] Osłona intercoolera
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Myśle że wrezanie kratki bedzie dobrym rozwiązaniem, jsli była montowana przez fabryke to znaczy ze jest ok, co nie zminiea faktu ze dla zaoszczedzenia kasy (może to nie jest kosmiczny wydatek :mrgreen: ) można zrobić najnormalnje w swiecie dziury Co do mocy to z pewnoscia nic nie poczujemy, bo takowej nie bedzie, być moze zmniejszy sie temperatura silnka (mniej gorące powietrze w dolocie, nawet o 10-15stopni C, wg mnie to juz jest sporo.) i może prowadzić do obniżenia minimialnie temperatury silnka, co np, w przypadku kolegi Labiela któremu grzeje sie po modach nieco wiecej mogło by powrócic temperature do normy. <ok>
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Szpera, nie ma co się za bardzo martwić. Ja u siebie też nie mam oryginalnej osłony pod silnik, ktoś gdzieś kiedyś zostawił ją na jakimś konarze albo coś takiego. Dorobiłem sobie sam ale bez tych takich boczków przy nadkolach, dlatego też mam częściowo odsłonięty IC. Najbardziej jednak przysłania go nadkole więc nic mu się nie stanie. Dzisiaj może będę kombinował kierownice powietrza wylotowego.
[ Dodano: 12 Grudzień 2007, 14:30 ]
Ktoś na forum miał taką osłonę na sprzedaż, niedawno widziałem tylko kurcze teraz nie wiem kto to miał, czy nie czasem CzarekJ.
[ Dodano: 12 Grudzień 2007, 14:30 ]
Ktoś na forum miał taką osłonę na sprzedaż, niedawno widziałem tylko kurcze teraz nie wiem kto to miał, czy nie czasem CzarekJ.