[80 B4 1.9 AAZ] moje maleństwo :)
[80 B4 1.9 AAZ] moje maleństwo :)
witam czas najwyższy żebym wreszcie przedstawił swoją wybrankę:
no zdjęcia nie najlepsze robione telefonem wiec nic nie poradzę ale na bank będą lepsze na wiosnę, bo wiadomo każda kobieta wygląda najlepiej wiosną.
wiec jestem drugim właścicielem w Polsce, Audi jak widać na fotach 1.9TD (AAZ) trochę pomieszane bo rocznikowo wychodzi 95 ale silnikowo wygląda jakby im zostały zapasy AAZ. Autko w stanie świetnym dużo części nowych poprzedni właściciel latał nią 7 lat ostatnie dwa lata na Holandie przebieg 300tyś. jeden jasiek dla kierowcy, alusy z rocznymi oponami letnimi w garażu, po za tym auto to kompletny golas nawet kanapa tył się nie składa i nie jest zielona <buu> ale normalnie jak szedłem ją oglądać i tylko żona właściciela otworzyła garaż powiedziałem ona jest moja po negocjacjach i szczegółowych pytaniach od sprzedającego w moją strone stałem się nabywcą bługo oczekiwanego AUDI normalnie kocham to auto 8-)
no zdjęcia nie najlepsze robione telefonem wiec nic nie poradzę ale na bank będą lepsze na wiosnę, bo wiadomo każda kobieta wygląda najlepiej wiosną.
wiec jestem drugim właścicielem w Polsce, Audi jak widać na fotach 1.9TD (AAZ) trochę pomieszane bo rocznikowo wychodzi 95 ale silnikowo wygląda jakby im zostały zapasy AAZ. Autko w stanie świetnym dużo części nowych poprzedni właściciel latał nią 7 lat ostatnie dwa lata na Holandie przebieg 300tyś. jeden jasiek dla kierowcy, alusy z rocznymi oponami letnimi w garażu, po za tym auto to kompletny golas nawet kanapa tył się nie składa i nie jest zielona <buu> ale normalnie jak szedłem ją oglądać i tylko żona właściciela otworzyła garaż powiedziałem ona jest moja po negocjacjach i szczegółowych pytaniach od sprzedającego w moją strone stałem się nabywcą bługo oczekiwanego AUDI normalnie kocham to auto 8-)
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
AdiGassler, i będzie pasował bez przeróbek ??
a teraz mam takie małe pytanko co to jest i po co te kable
co to jest bo nikt nie umie mi powiedzieć mi się wydaje że jakaś masa.
a na samej podłodze silnika leżą takie dwa kabelki zakończone żeńskimi wsuwkami czy możliwe że to część instalki pod halogeny których brak ??
a teraz mam takie małe pytanko co to jest i po co te kable
co to jest bo nikt nie umie mi powiedzieć mi się wydaje że jakaś masa.
a na samej podłodze silnika leżą takie dwa kabelki zakończone żeńskimi wsuwkami czy możliwe że to część instalki pod halogeny których brak ??
-
- Forum Audi 80
- andrzejsz23
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- andrzejsz23
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Obrotek z benzyny też będzie pasował i też trzeba wlutować potencjometr i te piny. Inaczej nie da rady. Tym potencjometrem regulujesz wskazania obrotomierza. Bo jakbyś wstawił obrotomierz bez tego potencjometra to wskazówka poszłaby od razu na koniec skali, i właśnie tym potencjomtrem ustawiasz prawidłowe obroty.