[Audi Coupe] Christine OEM+ 20VT
- topor
- Forum Audi 80
- Imię: Toporski
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ACE+lpg
- Kontakt:
ogólnie to szukam takiej w rozsadnych pieniadzach i stanie...
btw zeby nie było ze nic sie nie dzieje, dzis w koncu udało sie założyć wydech srodkowy i koncowy powerflow. Na fotce wyszły dwie fifuszki, ale srednia taka sama jak ori
[ Dodano: 2014-11-30, 18:33 ]
moduł BC zainstalowany, i tutaj należa sie ogromne podziekowania dla michała vel prezes.pl za pomoc i dobrze spedzony wieczór z pewnym gazowanym napojem;)
gamma cd niestety wyleciała ze wgsledu na uszkodozny napęd płyty i ustąpiła miejsca radiu pasującym do wntrza. Radio proste, bez fajerwerków z niezlym dzwiekiem;)
[ Dodano: 2015-01-09, 23:10 ]
wszystko co trzeba zostało ogarnięte i pomalowane, na kolejny weekend ogarnie sie tylko podlącznie sprysków. Kieorwnica z poducha tez wyleciała do zyda i zawitała ori kiera z S2 z przedlifta;) Na dniach ma pojawic sie kilka smaczków, i można zawitać do mekki AUDI -Ingolstadt
btw zeby nie było ze nic sie nie dzieje, dzis w koncu udało sie założyć wydech srodkowy i koncowy powerflow. Na fotce wyszły dwie fifuszki, ale srednia taka sama jak ori
[ Dodano: 2014-11-30, 18:33 ]
moduł BC zainstalowany, i tutaj należa sie ogromne podziekowania dla michała vel prezes.pl za pomoc i dobrze spedzony wieczór z pewnym gazowanym napojem;)
gamma cd niestety wyleciała ze wgsledu na uszkodozny napęd płyty i ustąpiła miejsca radiu pasującym do wntrza. Radio proste, bez fajerwerków z niezlym dzwiekiem;)
[ Dodano: 2015-01-09, 23:10 ]
wszystko co trzeba zostało ogarnięte i pomalowane, na kolejny weekend ogarnie sie tylko podlącznie sprysków. Kieorwnica z poducha tez wyleciała do zyda i zawitała ori kiera z S2 z przedlifta;) Na dniach ma pojawic sie kilka smaczków, i można zawitać do mekki AUDI -Ingolstadt
- topor
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Do auta, które swego rodzaju jest klasykiem, musiało trafic klasyczne radio:)
więc tak:
drzwi, tylne boczki i bagażnik są wylożone matami w przednich boczkach mam tashki i zestaw 4 glosników Hertz DSK, w desce audiosystemy a w bagazniku Sub Vibe slick.
Nie jestem nie wiadomo jakim melomanem, lubie po prostu poslychać skrzypiec w dobrej jakości dzwięku. Wiecej apropos dziwieku w coupe wymyslał na pewno nie bede;) to co jest w zupełności mi wystarczy.
a tu jescze fotka obu kierownic ence pęce w której rece:D
więc tak:
drzwi, tylne boczki i bagażnik są wylożone matami w przednich boczkach mam tashki i zestaw 4 glosników Hertz DSK, w desce audiosystemy a w bagazniku Sub Vibe slick.
Nie jestem nie wiadomo jakim melomanem, lubie po prostu poslychać skrzypiec w dobrej jakości dzwięku. Wiecej apropos dziwieku w coupe wymyslał na pewno nie bede;) to co jest w zupełności mi wystarczy.
a tu jescze fotka obu kierownic ence pęce w której rece:D
- topor
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wczoraj doszedł nowy arsenał, dumając czy ztrapa ze znaczkiem S2 ma zostać.zakwas pisze:Spójrzcie tylko ile browarków poszło żeby w końcu zdecydować się na założenie tego grilla :mrgreen:
Działaj Karol,działaj !
[ Dodano: 2015-01-17, 11:24 ]
stawsz pisze:i do czego ten rs-owy grill bedzie Ci pasowac? No chyba ze wyrezasz dolne kratki z abs-u a'la plaster miodu - jak ma zostać zderzak eSkowy to grilla bym nie zmieniał
Teoretycznie masz racje, kratek w zyciu w zderzaku nie zmienie, bo podlatuje mi to pozamiejskim festynem. Mimo wszytsko myslę, że dobrze by pasował do lusterek z RS'a, ktore wpadną przedzej czy pozzniej.
Ot taka moja filozofia, nie ukrywam, że teraz wszystko jest spójne i do siebie pasuje.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub